Haberler

İtalyan Basını: Ibrahimovic PSG'den Ayrılıyor

Güncelleme:

İtalyan basını, Lyon karşılaşmasından sonra PSG'li Ibrahimovic'in "Bu buradaki son maçım olabilir." dediğini yazdı.

Galatasaray'a transferi gündemi sıkça meşgul eden Zlatan Ibrahimovic'in, Fransa Süper Kupası finalinde Lyon'u 2-0 mağlup ederek kupayı müzelerine götürdükleri maç sonrası flaş bir açıklamada bulunduğu iddia edildi.

İtalyan basını 33 yaşındaki yıldızın "Bu maç PSG formasıyla çıktığım son maç olabilir. Bu hafta geleceğimle ilgili önemli bir karar vermek zorundayım." şeklinde bir açıklama yaptığını iddia etti. Fransız kaynaklar ise Zlatan Ibrahimovic'in maç sonrası buna benzer bir açıklama yapmadığını aktardı.

GALATASARAY VE MILAN

İtalyan basını ayrıca, Galatasaray'ın yanı sıra AC Milan'ın da Zlatan Ibrahimovic ile ciddi şekilde ilgilendiği ve kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiğini de yazdı.

İsveçli yıldız, geçtiiğimiz günlerde PSG'nin Manchester United'ı 2-0 yenerek şampiyonluğa ulaştığı 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçının ardından konuşmuş kariyerinde bir sonraki durağın büyük bir sürpriz olacağını söylemişti.

"BÜYÜK SÜRPRİZ"

Zlatan'ın, Fransız kulübüyle 1 yıl daha kontratı olduğunu ve Paris'teki zamanından keyif aldığını belirtmesinin ardından, bir gazetecinin, "Bu, Paris kulübüyle olan kontratını tamamlayıp bir sonraki durağına karar vereceğin anlamına mı geliyor?" şeklindeki sorusuna İsveçli yıldız, "Bir sonraki durağım mı? Bu sürpriz olacak." şeklinde yanıt vermişti.

Bu kez de kendisine, "Ne ölçüde bir sürpriz? ABD olabilir mi?" şeklinde soru yöneltilen Zlatan gülümseyerek, "Büyük bir sürpriz." cevabını vermişti.

"ZLATAN GALATASARAYLI OLABİLİR"

Eski Giresun milletvekili ve Galatasaray divan üyesi Rasim Zaimoğlu'nun mesajı büyük heyecan yarattı. Zaimoğlu Twitter üzerinden Zlatan Ibrahimovic fotoğrafı ile birlikte ''Ibrahimovic GALATASARAY'lı olursa kimse şaşırmasın...'' mesajı yayınladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fransa Lyon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

gebze:

Ronaldo - Messi - İbrahimoviç hangisini Galatasaray''da görmek istersin deseler tartışmasız İbrahimoviç. . .

11
6
yanıtYanıtla
Anonim felsefeci:

Milan gerçekten devredeyse gs nin alma gibi bi şansı yok

5
8
yanıtYanıtla
Ali Duracay:

İbra 10 fener 0:)

7
2
yanıtYanıtla
CiMBOM:

Ibra geliyor buradaki kakalakbahceli taraftara kapak olsun aynen Drogbada oldugu gibi ünlü is adamlari masraflari karsiliyormus parisle anlasildi ibrayla sadece kücük bir pürüz kalmis. . yani ibra GS''li gibi. .

6
0
yanıtYanıtla
Kadıköylü:

Hamza Hamzaoğlu stoper ve kaleci alacağız dedi hayal kurmayın boşuna yoksa sizin td niz yalancı mı

1
5
yanıtYanıtla
vicdani:

donunu alırırz

3
1
yanıtYanıtla
ABC:

YA AZ İÇİN YA YAVAŞ İÇİN ÇARPIYOR BAK

1
0
yanıtYanıtla
almanci:

yahu birakinda milleti oyalamayin. ne ibrahimovici ya, bu sene medyaya yaradi, hergün yalan haberlerini yapiyorlar. bizde yinede salak gibi okuyoruz.

1
0
yanıtYanıtla
Milliyetci paşaMobil-IOS:

Oğlum. Cindonlular siz rüyada mısınız anca onun ayakkabısından alırsınız

0
1
yanıtYanıtla
zlatanoviç:

Drogba Sınaypır gibi, paşa gibi gelir. Şampiyon yapar CL de çeyrek final oynatır Aslan gibi. Bu taraftar da gider 2 milyon forma alır yüzde 25''i eder 17. 5 milyon euro taraftar kendi öder kulübüne bi kuruş ödetmez

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title