Haberler

İtalya, Türk Manken ile Juventus?un Başkanının Aşkını Konuşuyor

İtalya, Türk manken ile Juventus'un başkanının aşkını konuşuyor İTALYA, Juventus kulübünün başkanı Andrea Agnelli ile eski manken Deniz Akalın'ın aşkını konuşuyor.

İtalya, Türk manken ile Juventus'un başkanının aşkını konuşuyor

İTALYA, Juventus kulübünün başkanı Andrea Agnelli ile eski manken Deniz Akalın'ın aşkını konuşuyor. Haftalık magazin dergileri 'Diva e Donna' ve 'Chi?, geçtiğimiz aylarda ortaya atılan, Deniz Akalın ve İtalya'nın en zengin ailelerinden Agnelli'nin üyesi olan Andrea Agnelli'nin yasak ilişki yaşadığı iddialarını fotoğraflarla belgeledi.

İkili, farklı zaman ve yerlerde, Torino'nun merkezinde el ele ve öpüşürken fotoğraflandı.

Diva e Donna, 'Yılın en çok beklenen fotoğrafları. Andrea Agnelli ve Deniz ortaya çıktı. Öpücük' başlığıyla verdiği haberinde, çiftin artık gizlenme ihtiyacı duymadığını belirtti.

YALAN RÜZGARI GİBİ AŞK HİKAYESİ

Bu aşk hikayesini, 'Yalan Rüzgarı' dizisine benzeten İtalyan basını, bunun ardındaki ihaneti haberleştirdi.

'İşte ilk öpücük. Gizli aşk ortaya çıktı' ifadelerinin kullanıldığı haberlere göre, Andrea Agnelli'nin 10 yıldır evli olduğu ve iki çocuğunun annesi 38 yaşındaki İngiliz eşi Emma Winter, ihaneti öğrenince bir süre önce evi terk etti.

Manken Eva Herzigova'nın araya girmesi de, Londra'ya taşınan Winter'ı İtalya'ya, eşine geri dönmeye ikna etmedi.

DENİZ, YAKIN DOSTUNUN EŞİYDİ

Eski bir manken olduğu belirtilen Deniz Akalın'ın ise, Agnelli'nin yakın dostu olan ve geçtiğimiz sezona kadar Juventus'un Pazarlama Müdürlüğünü yürüten Francesco Calvo ile evli olduğu, ancak Agnelli ile yakınlaşmalarının ardından onların da evliliklerinin çatırdadığı ortaya çıktı.

İddiaya göre, siyah-beyazlı kulübe önemli sponsorlar kazandırmış olan Francesco Calvo, ihaneti öğrendikten sonra kulüpten 2 milyon Euro tazminat alarak ayrıldı ve FC Barcelona ile anlaştı.

Bazı magazin sitelerine yansıyanlara göre, otomotiv devi FIAT'ın kurucusu Agnelli Ailesi'nin varislerinden John Elkann ile kuzeni Andrea Agnelli'nin arası da, özel hayatındaki bu çalkantılar nedeniyle açıldı.

Elkann'ın, yasak ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından, Calvo'ya kulüp kasasından 2 milyon Euro ödemiş olan kuzenine, 'Hatalarının bedelini, Juventus'un hissedarlarına ödetemezsin' dediği de iddialar arasında.

Bu arada, söz konusu haberi okurlarıyla paylaşan bazı İtalyan haber sitelerinde, isimlerinin birbirine yakın olmasından dolayı Deniz Akalın yerine, ünlü eski manken Deniz Akkaya'nın fotoğraflarının kullanılması dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Ersoy Juventus Torino İtalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title