Haberler

    İtalya Ligi: Milan 3-1 Cagliari

    İtalya Ligi'nde üst sıralara tırmanma mücadelesi veren Milan, evinde Cagliari'yi 3-1 mağlup etti.

    21. dakikada Jeremy Menez'in golüyle öne geçen ev sahibi ekip, soyunma odasına üstün girdi. İkinci yarı hızlı başladı. Cagliari 47. dakikada Diego Farias ile eşitliği yakaladı, ancak bu durum uzun sürmedi. 49. dakikada sahne alan Philippe Mexes, Milan'ı bir kez daha öne taşıdı. 78. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Jeremy Menez, farkı ikiye çıkartarak takımını rahatlattı.

    Milan bu galibiyetle puanını 38'e yükselterek maç fazlasıyla yedinci sıraya çıktı. 21 puanla 18. sırada kalan Cagliari ise düşme korkusunu derinden yaşamaya devam ediyor.

    Milan taraftarlarının protesto amaçlı gerçekleştirdiği boykot nedeniyle mücadele büyük ölçüde boş tribünler önünde oynandı. Kulübün eski ihtişamlı günlerinden giderek uzaklaşmasından rahatsız olan Curva Sud grubu, Twitter'dan başlattığı #SAVEACMILAN (Milan'ı kurtarın) hashtag'iyle tüm taraftarları Cagliari maçına gitmemeye davet etmişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İtalya Serie A Milan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title