Haberler

İtalya kıyılarında deniz, güneş, sanat ve manzara dolu 8 gün

Öyle bir tatil olsun ki içinde; deniz, güneş, eğlence, huzur ve sanat olsun diyenler için İtalya limanları ilk seçenekler arasında yer alıyor.

Dünyanın gözünü kamaştıran Akdeniz'in güzelliğini İtalya otantizmiyle sunan gezi programları arasında, 13 metrelik özel teknelerle yapılan yeni tur seçenekleri yer alıyor. Bu turlar arasında yer alan 'Mavi Yolculuk'la unutulmaz 8 gün yaşanıyor

Güneşin kendini iyiden iyiye gösterdiği günlerde tatil planları yapılmaya başlandı. Yüzünü güneşe dönüp denizin kokusunu almak için Akdeniz, Akdeniz'in kalbine inip denizi koklarken sanatı ve doğayı hissetmek için de İtalya eşsiz bir seçenek. Peki, İtalya'nın Akdeniz'le kucaklaştığı kıyıların tadına doyulmaz güzelliğini nasıl yaşayacağız, diyenlere VIP Turizm 7 gece 8 gün süren Mavi Yolculuk programı sunuyor.

5 İtalyan limanı ve İtalya'nın en güzel liman şehirleri geziliyor

İtalya'nın muhteşem batı kıyılarında yaşanacak 8 günlük gezide 2'si ada limanı olmak kaydıyla toplamda 5 liman şehri geziliyor. Gezi turunun ilk gününde Atatürk Havalima'nından havalanıp İtalya'ya varıştan sonra Agropoli Limanı'nda gidiliyor. 6-8 kişilik bir grupla birlikte 13.36 metre uzunluğunda 4.43 metre genişliğinde 'Beneteau Cyclades 43.4' tipi lüks tekneye geçiliyor. Lüks tekneye geçildikten sonra teknenin kaptanı teknede yaşam ve iş bölümü hakkında talimatlar veriyor. Kaptandan alınan talimatlar sizi ekibin önemli bir parçası haline getirirken turu daha da heyecanlı bir forma sokuyor. Gece olduğunda sabah çıkılacak engin deniz için hazırlıklar tamamlanıyor ve Agropoli Limanı'nda, Kaptan'ın özel içecek ikramlarıyla 'hoş geldin' denilen unutulmaz günler başlıyor…

Tarihi sokaklar ve Aşıklar Yolu'nda yürüyüş

Sabah alınan demirle birlikte denizin kokusunu siz içinize çekerken doğa da sizi içine çekiyor. Lüks teknenin ilk durağı Ortaçağda Amalfi Cumhuriyeti Limanı olan Positano. Positano'da denize inen tarihi sokakları geziyor, Collegiata Santa Maria Assunta Kilisesi'nde tarihi izledikten sonra Gran Plaj'dan Fornillo Plajı'na uzanan 'Aşıklar Yolu'nda yürüyorsunuz. Gece olduğunda Praiano veya Positano'daki köy festivalinde geleneksel sergilere katilabiliyor ya da Praiano'nun ünlü gece klübü "Africana" da İtalyan folklôru ürünü 'tarantella' müzik ve dans şovunu izleyebiliyorsunuz. Teknede geceledikten sonar M.Ö 79 yılında kurulan tarihi Roma şehirini geziyor oradan Sorgeto Körfezi'ne gidip profesyonel dalgıçlarla maske ve şnorkelle dalış yapıyorsunuz. Yorgun bir günü Sorgeto'nun ünlü termal sularında pişirilmiş yiyeceklerle ödüllendirirken, manzara ve ılık rüzgarla kendinizi daha da şımartıyorsunuz.

Masallara konu olan Capri Adası ve Mavi Mağara'nın ürperten güzelliği

Her geçen gün daha da güzelleşen gezi programı Ischia Limanı'na varışla yepyeni bir dünyaya kapılarını açıyor. Ischia Limanı'nda indikten sonra Aragonese Şatosu'nu geziyor ve tarihin sanata dönüştüğü anlar yaşıyorsunuz. Ünlü İtalyan şatosunu gezdikten sonra masallara konu olan Capri Adası'na seyrediyor ve Mavi Mağara'ya varıyorsunuz. Uzun ve masmavi bir deniz tüneli gibi hayal edilebilecek Mavi Mağara yolculuğunda güzelliğiyle ürperten türden bir deneyim yaşıyorsunuz. Capri'nin ünlü sokakları, meydanları ve tarihi bahçeleri gezildikten sonra adanın yerel lezzetlerinin tadını çıkartıyorsunuz. Gezi turunuz Ravello'da devam ediyor. Ravello'nun egzotik bahçeleri ve heybetiyle göz dolduran St. Andrea Katedrali görüldükten sonra Zümrüt Mağarası geziliyor. Akşam olduğunda varılan her duraktaki yerel İtalyan telli çalgısı banjonun sesi size 'The Godfather'ı anımsatırken, İtalyan müziği eşliğindeki İtalyan içecekleri yanınızda sevdiklerinizle birlikte iz bırakacak bir yaşanmışlık sunuyor.

Ban'amor'al gerekiyordu iyi ki bunu yaşadım

7 gece 8 gün yolculuk şeklindeki tura maksimum 8 kişi minimum 6 kişi dahil olabiliyor. Ücretler kişi başı olarak alınıyor ve rezervasyon tarihiyle gruptaki kişi sayısına göre 1.497 Avro'dan 1.777 Avro'ya kadar değişiyor. Sigortalı olarak yapılan yolculuk ve profesyonel ekiple sunulan hizmet sizi güvende hissettirirken yanında lüks bir konfor sağlıyor.

Lüks teknedeki görev paylaşımıyla denizde gerçek bir yaşam deneyimi, yanınızda sevdiklerinizle birlikte varılan her limanda yeni bir dünya, İtalyan müziği, İtalyan mutfağı, Roma tarihi ve Akdeniz'le dolu 7 yıldızlı gece ve 8 güneşli gün rüya gibi geçiyor. Geride bırakılan unutulmaz günler ban'amor'al gerekiyordu iyi ki bunu yaşadım dedirtiyor.

Tur fiyatları dahilinde olan hizmetler ve ayrıntılı bilgi VIP Turizm resmi internet sitesi www.vip.com.tr adresinden alınabiliyor.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Akdeniz İtalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City Real Madrid maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.City R.Madrid maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester City Real Madrid maçını şifresiz veren kanallar! Manchester City Real Madrid maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Manchester City-Real Madrid maçı CANLI izle! 17 Nisan M.City-Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (M.CİTY-REAL MADRİD) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 17 Nisan EXXEN spor canlı izle! TFF Başkan adayları kim? 2024 TFF başkan adayları? Erdal Alkış kimdir? Erdal Alkış hangi takımlı? Partilerin milletvekili sayısı 2024! (GÜNCEL) Hangi partinin kaç milletvekili var? SimSimi nedir? Simsimi tehlikeli mi? 17-18 Nisan GÜNCEL Akaryakıt Fiyatları! Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 17-18 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ruhi Çenet'in YouTube kanalı tekrar çalındı mı, hacklendi mi? 19 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 19 Nisan'da ne oldu? 19 Nisan ne günü? 19 Nisan'da doğan ünlüler! Tarihte bugün ne oldu? 17 Nisan tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? İşte, 17 Nisan'da yaşananlar! Chicago Bulls Atlanta Hawks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Chicago Bulls Atlanta Ha
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title