Haberler

İtalya Güzeline Ecem Uzgör Benzeri Eleştiri

Güncelleme:

İtalya güzellik yarışmasında ikinci seçilen Paola Torrente, kıvrımlı hatları ve 42 beden oluşu nedeniyle eleştirilerin hedefi oldu.

Almanya'da yapılan Top Model of the World yarışmasında Türkiye'yi temsil eden model Ecem Uzgör'ün, 'Türkiye Güzeli' sanılmasından dolayı 'çirkin' olduğu şeklindeki eleştirilerle sosyal medya lincine uğramasının ardından benzer bir olay İtalya'da yaşandı.

SOSYAL MEDYADA TOPA TUTULDU

Miss Italy yarışmasında ikinci seçilen mühendislik öğrencisi, 22 yaşındaki Paola Torrente, kıvrımlı vücut hatları nedeniyle sosyal medyada ağır eleştirilerin hedefi oldu.

"FAZLA ŞİŞMAN"

İtalyan basını tarafından 'sosyal medya kraliçesi' olarak adlandırılan genç model, İtalya güzeli olmak için 'fazla şişman' bulundu.

ELEŞTİRİLERİ BAŞLATTI

40 yaşındaki eski Hırvat model Nina Moric, Instagram hesabında İtalyan güzeli '"Bu yarışmaya katılmak için çok şişman" diyerek eleştirince pek çok sosyal medya kullanıcısı benzer yorumlar yapmaya başladı.

KARŞI ÇIKANLAR OLDU

Bir kısım takipçi eski modeli "42 beden bir kadına şişman demek komik, bunu kıskançlığından yapıyor" diye eleştirirken, bazıları da Moric'e hak verdi.

"ŞİŞMAN YARIŞMASINA KATILSIN"

15 yaşındayken Ricky Martin'in meşhur şarkısı 'Livin La Vida Loca'nın klibinde oynayarak şöhret olan Hırvat model Nina Moric, "Çok şişman olan insanları savunmak için de yarışmalar yapılıyor. Diğerlerinin görünüşüne bakın, bu yarışma için bu kadın gerçekten çok şişman. O zaman neden çirkin ayakları olanlar için de bir yarışma düzenlemiyorsunuz?" dedi.

ÜÇÜNCÜNÜN ANNESİ DE ELEŞTİRDİ

Tartışmaya, yarışmada üçüncü seçilen Viviana Vogliacco'nun annesi de katılarak, "42 beden olan biri ancak 'Büyük Beden Güzellik Yarışması'na katılabilir, esas güzellik yarışmasına değil" dedi.

ORGANİZATÖR SAVUNDU

Yarışma organizatörü Patrizia Mirigliani ise "Klişeleri bırakın. İstediğimiz şey, gerçek insanlara daha yakın kadın modeller" şeklinde konuştu.

MOTİVASYONU DÜŞMEDİ

Eleştiri oklarının hedefi olan genç model, buna rağmen motivasyonunu kaybetmediğini söyledi.

"BİRİNCİ HİSSEDİYORUM"

Torrente, "İkinci olsam da kendimi kazanan gibi hissediyorum" dedi.

"KIVRIMLAR DAHA İYİDİR"

Ülkesinde çok sevilen genç modelin Instagram profilinde "Kıvrımlar daha iyidir" yazıyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Nina Moric Türkiye Almanya İtalya Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title