Haberler

    Italıa Jazz Lıve: Max Ionata Hammond Trio

    ITALIA JAZZ LIVESuono Italiano - Jazz session, sanat yönetmeni Lucio FumoMax Ionata Hammond TrioMax Ionata, sax Adam Pache, bateri Alberto Gurrisi, org hammond.

    ITALIA JAZZ LIVE

    Suono Italiano - Jazz session, sanat yönetmeni Lucio Fumo

    Max Ionata Hammond Trio

    Max Ionata, sax Adam Pache, bateri Alberto Gurrisi, org hammond.

    Konserde uluslararası alanda en çok talep gören çağdaş caz sahnesinin en iyi italyan saksofoncularından biri olarak addedilen Maz Ionata'nın geçen mayıs ayında çıkmış olan Via Veneto Jazz Rewind plağı sunulacak. Onüçüncü albümüne ulaşan Max Ionata yeni bir formasyonla grubunu resetliyor: Merkezin sahnesinde Hammond üçlüsü, orgcu büyük bir italyan yeteneği olan Alberto Gurrisi ve baterist Adam Pache boy gösterecek. Plakta ve konserde amerikan cazı özellikle modern hard bop ve son derece keskin melodik duygu içiçe giriyorlar. Bizzat Max Ionata'nın kompozisyonunu yaptığı parçaların dışında listeyi zenginleştiren eserler Antonio Carlos Jobim'in vurgulu ve ritmik parçası "Chovendo Na Roseira", amerikalı saksofoncu George Coleman'ın "Amsterdam After Dark" ve Frits Landerbergen'ın sallanan parçası "At Vic's"

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title