Haberler

Gaziantep'teki İş Yerine Silahlı Saldırı

Güncelleme:

Gaziantep'teki silahlı saldırıda hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi, geniş güvenlik önlemleri altında toprağa verildi.

Gaziantep'teki iş yerine silahlı saldırı- Saldırıda hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi toprağa verildiGAZİANTEP (AA) - Gaziantep'teki silahlı saldırıda hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi, geniş güvenlik önlemleri altında toprağa verildi.Saldırıda hayatını kaybeden Ferdi Polat ve Halil Bayraktar'ın cenazeleri, öğle namazına müteakip Mezarlık Camisi'nde kılınan namazın ardından Yeşilkent Mezarlığı'na getirildi.Bayraktar'ın cenazesi güvenlik gerekçesiyle Polat'ın cenazesinin defnedilmesinin ardından mezarlığa getirilerek toprağa verildi. Jandarma, mezarlık içi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.Hayatını kaybeden Mehmet Kalkan'ın ise Nizip ilçesine bağlı Yeniyazı köyünde toprağa verildiği bildirildi.Dün, Cengiz Topel Mahallesi'nde telefon satışı yapılan bir iş yerinde iki grup arasında, alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı belirtilen silahlı çatışmada 3 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Polis, olayın ardından 3 kişiyi gözaltına almıştı. ..

Kaynak: AA / Güncel

Yeşilkent Gaziantep Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

büşra kalkanmobilWeb@haberler.com:

Allah belasını versin benim babam manada sebze alırken oldu kurşun kalbine değdi suçsuz yere bu çatışma yüzünden benim canım babam oldu manada bu haberi kim yazıya allahın bulsun benim babamın olaylara alakası yok o manada oldu camide namaz klip sonrada manada gitti onun oyla alakası yok onun için bu kadar çok sayıda vatandaş haberde yapanlara inaniyor haberleri yanlış yazıyorlar arkadaşlar benim babam MEHMET KALKAN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title