Haberler

İşyerinde Silahlı Saldırıda Öldürüldü

MANİSA'nın Soma ilçesinde, sıhhi tesisatçı 50 yaşındaki Mehmet Bozca, işyerinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

MANİSA'nın Soma ilçesinde, sıhhi tesisatçı 50 yaşındaki Mehmet Bozca, işyerinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Olayın ardından kaçan zanlı16 yaşındaki M.C.A., daha sonra polise gidip, teslim oldu.

Evli, iki çocuk babası sıhhi tesisatçı Mehmet Bozca, bugün saat 13.30 sıralarında, Zübeyde Hanım Caddesi'ndeki işyerinde beklerken, içeri giren M.C.A., bir anda belindeki tabancasını çıkartıp, peşpeşe 7 el ateşleyip, koşarak kaçtı. Silah sesini duyan çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekibi, kanlar içindeki Bozca'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Bozca'nın cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Soma Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Bozca'nın katil zanlısı M.C.A., olayın ardından Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, suç aleti tabanca ile teslim oldu. Soruşturma başlatan polis,  M.C.A.'nın cinayeti ne amaçla işlediğinin araştırıldığını bildirdi.

- Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title