Haberler

Ahmet Parlak 'İsyan'ıyla O Ses Türkiye'yi Salladı

Güncelleme:

Sosyal medyada paylaştığı video ile büyük ilgi gören Ahmet Parlak, O Ses Türkiye sahnesindeki performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

O Ses Türkiye'nin 29 Kasım Pazar akşamı yayınlanan bölümüne Ahmet Parlak damga vurdu. Gökhan'ın sayesinde bir anda tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelen Ahmet Parlak, performansıyla herkesi kendisine hayran bıraktı.

Kaynak: Acunn.com / Komik - İlginç

Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

arMobil-ANDROID:

çok kötü kalitesiz bir sesssss

1
23
yanıtYanıtla
türkMobil-ANDROID:

Saçmalık.ickili sigarali meyhane videosunu gördüm. Topluma kötü örnek olan bir kişi ve söylediği müzikte adı üstünde isyan. Yazık toplumu ne hale getirdi bu televizyon programları ve din düşmanları. .

2
17
yanıtYanıtla
pariss91Mobil-IOS:

Rakı olunca herkes söyler bişeyler

12
6
yanıtYanıtla
#katilHDPMobil-IOS:

Ulan yalan

12
1
yanıtYanıtla
vatansızlarMobil-ANDROID:

bu Adama kötü diyenlerde kesin kürtdür normal vatan hainlerin bunu söylemesi

3
9
yanıtYanıtla
Emir KaanMobil-IOS:

Dün gece az içmişti SANIRIM

6
4
yanıtYanıtla
Murat Mobil-IOS:

Ada'm iyi söylemiş

9
0
yanıtYanıtla
mehmet uysalMobil-ANDROID:

mersin heryeri sallar aga

6
2
yanıtYanıtla
Mehmet KÜÇÜKMobil-IOS:

Ayranı az içmiş.İyi değildi.Ama keyifliydi

5
1
yanıtYanıtla
damla Mobil-ANDROID:

yani ben izlerke bile kendimden gectim superrrrr

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title