Haberler

Uğur Tütüneker, İsviçre'den Sınır Dışı Edildi

Güncelleme:

İsviçre 2. Lig ekiplerinden FC Wil'in teknik direktörlüğünü yapan Uğur Tütüneker, çalışma izinlerinin bulunmadığı gerekçesiyle ülkeden sınır dışı edildi.

İsviçre 2. Lig ekiplerinden FC Wil antrenmanı polis tarafından basıldı. Baskında İsviçre'de çalışma izni bulunmadığı gerekçesi ile FC Wil'in yeni Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ve yardımcısı Necati Uzun sınır dışı edildi.

ANTRENMANI BASTILAR, SINIR DIŞI ETTİLER

İsviçre 2. Lig ekiplerinden FC Wil'in antrenmanını basan polis, Teknik Direktör Uğur Tütüneker ve yardımcısı Necati Uzun'u merkeze götürdü. Ardından yapılan incelemede Teknik Direktör Uğur Tütüneker ve yardımcısı Necati Uzun, çalışma izinleri bulunmadığı için Türkiye'ye gönderildi.

Savcılık ise Türk teknik adamların yasalara aykırı girişimde bulunup bulunmadıkları yönünde araştırma yaptığını açıkladı. Uğur Tütüneker ve yardımcısı Necati Uzun çalışma izin belgeleri gelene kadar Türkiye'de kalacaklar.

"ÇALIŞMA İZİNLERİMİZİ BEKLİYORUZ"

İsviçre'de oturma ve çalışma izni bulunan yardımcı antrenör Ercüment Şahin ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, polisin görevini yaptığını, çalışma izinlerinin bir an önce gelmesini beklediklerini söyledi.

FC Wil, sorunlar çözülene kadar teknik direktörsüz olarak antrenmanlara devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Uğur Tütüneker Türkiye İsviçre Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

hakan:

adamlar kurallari uygular. . . biz ise yabancilara HERSEY imizi veririz!!!

7
3
yanıtYanıtla
vali:

aynisini byapsak ayaga kalkarlar. Adam suclu degilki calisma izni bittmis olabilir belk iunutmusdur. Bunda klüpünde hatasi var bu islerle klüp ilgilenir. hayvan omaya gerek yok. insan gibi anladirsin geregi yapilir. bunlarin ne kiymetli ülkeleri varmis. Türkiye aynisini yapmali.

6
3
yanıtYanıtla
Yabanci:

Sen ve senin gibi ap t lar da buna inanir

yanıt0
yanıt2
Fenaci Careeem:

Eline sağlık kardeşim ne güzel izah etmişsin. Tabii anlama yeteneği olan yada anlamak isteyen İNSANLAR için!!!Yalnııız!Bazı ekmeksiz, vatansız, nankör, a ng ut lar var ki kendi ülkesi ve insanı için heryerde ağzından ve elinden hayırlı ne bir söz ne de iş çıkmaz ya işte onların anlayacağı dil değil senin ki!!!

yanıt0
yanıt0
HAYDOO:

bizde herkes çalışıyor milyonlarca suriyeli çalışma izni mizni yok kendi vatandaşlarımız işsizlikten kırılıyor. doğru analize katılıyorum. !

6
0
yanıtYanıtla
kadır_zurıch:

Ula dünyalar o ülke kadar kuralı ülkem var dünyada külup başkanı yaramaz zaten turların orda olması yanlıs wettecılere çalışıyorlar İsviçre''de yaşamak zor çok begenıyorsunuz ya bı yanlıs olmasın hepsi polis eder İhbar ederler turkıye çiftlik hele bı mevkide dayın varsa

3
1
yanıtYanıtla
kadır_zurıch:

BU IKI KLIKSIZIN ORDA ISI NE TUTUNER DE ALMAN PASI YOKMU AİMANYADA TOPP OYNADI ZATEN WETTE YE CALISIYORLAR HER SEFERINDE GUNDEM OLUYORLAR ORA BASININA DAHADA GELMESINLER TURKLERI KUCUK DUSURMEKTEN BASKA YAPTIKLARI IS YOK

1
2
yanıtYanıtla
ERD:

Ne mantik var adamlara. . isvicre gibi bir ulkede calisma izni olmadan antremanlik yapiyorlar ve bunu yapanda defalarca turk milli takiminda oynayan biri.

1
0
yanıtYanıtla
korkmayin türklerden bu kadar:

resmen TÜRK düsmanligi irkcilik kokuyor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title