Haberler

İsviçre'de Türk, 730 Kilo Kaçak Etle Yakalandı

Güncelleme:

Almanya'dan İsviçre'ye yasadışı yollardan 730 kilogram et sokmak isteyen Türk, Basel gümrük polisince yakalandı.

Almanya'dan İsviçre'ye yasadışı yollardan 730 kilogram eti arabasıyla İsviçre'ye sokmak isteyen ve ismi polis tarafından gizli tutulan bir Türk, Basel gümrük polisince yakalandı.

4 KAT DAHA PAHALI

İsviçre'de ikamet eden ve İsviçre'deki fiyatı Almanya ve Fransa'ya nazaran dört kat daha pahalı olan eti İsviçre'ye sokarak yüksek karla satmayı planladığını itiraf eden Türk, "Cezam ne ise çekmeye razıyım." dedi.

CEZASI 30 BİN TL

Öte yandan İsviçre polisi yetkilileri yaptıkları açıklamada, bu yasadışı davranışın cezasının 10 bin İsviçre frankı (yaklaşık 30 bin TL) olacağını açıkladılar.

KAÇAKÇILIK ARTTI

Polis iki ülke arasında et ürünlerinde yüksek fiyat farkının olmasından dolayı, son dönemde bu tür kaçakçılık olaylarının çoğaldığını bildirerek, bu sebeple denetimlerin yoğunlaştığını ve sıkı güvenlik tedbirlerinin alındığını duyurdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Almanya İsviçre Fransa Basel 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Layım Faresi:

730 kilo az. Yaptımmı tam yapacan. Gamyonnan getirecen.

15
3
yanıtYanıtla
sdgsd:

sosis salam imalatı

5
2
yanıtYanıtla
Sabri abi:

Gıda fiyatları bu kadar yuksekken Çiftiye yapmadınız haınlık kalmamısken bunun neresınde gelısme cıftının yer altı suyunu aldınız baraja cektınız çiftçiye öz suyunu parayla satmaya kalktınız Gardasım bunun neresınde Müslümanlık yol yaptın eyvallah Allah bın kez razı olsun ama benım hakkımı alma rızık o rızık Et fıyatları arşa gıdıyor dıye adam ali cengız sanmıs kendını

1
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title