Haberler

İsveç'te Eşi Kemal Sunal'ı Anlattı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gül Sunal'ın katıldığı programdan görüntüler- Sunal'ın konuşması İsveç'te eşi Kemal Sunal'ı anlattı- Gül Sunal: "(Hayranları) Kemal'i hakikaten unutmadılar ve unutturmadılar" İsveç'in başkenti Stockholm'de düzenlenen 2. Uluslararası Komedi Film Festivaline özel davetli olarak katılan Gül Sunal, merhum eşi Kemal Sunal'ın bilinmeyen yönlerini anlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gül Sunal'ın katıldığı programdan görüntüler- Sunal'ın konuşması İsveç'te eşi Kemal Sunal'ı anlattı- Gül Sunal: "(Hayranları) Kemal'i hakikaten unutmadılar ve unutturmadılar" İsveç'in başkenti Stockholm'de düzenlenen 2. Uluslararası Komedi Film Festivaline özel davetli olarak katılan Gül Sunal, merhum eşi Kemal Sunal'ın bilinmeyen yönlerini anlattı.Festival çerçevesinde hazırlanan konferansta, Stockholm'de olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Gül Sunal, usta oyuncu Kemal Sunal'dan ayrı 15 yılın, hem çocukları hem de kendisi için kolay geçmediğini söyledi.Kemal Sunal'ın hala çok sevildiğine işaret eden Sunal, merhum eşinin televizyonlarda yayınlanan filmlerinin iyi reytingler almaya devam etmesi ve hala küçük seyircilerinin olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Konferansta, "Kemal, Hadi Gel Bi Kahve İçelim", isimli kitabının da tanıtımını yapan Gül Sunal, eşinin hayranlarıyla da bol bol fotoğraf çektirdi.Konferans sonrası AA muhabirine konuşan Gül Sunay, İsveç'e ikinci gelişi olduğunu belirterek, 2. Uluslararası Komedi Film Festivali'nin ilkine merhum eşi Kemal Sunal'la katıldığını ifade etti. Usta sanatçıyı kaybettiklerinde evin yakınına, anma yerlerine, sergilere koydukları anma defterlerine hayranlarının "Seni unutmayacağız ve unutturmayacağız" yazdığını anlatan Gül Sunal, "Kemal'i hakikaten unutmadılar ve unutturmadılar" dedi.Hayranlarının bu tutumu karşısında eşini "kendisine saklamaktan" vazgeçtiğini aktaran Sunal, usta sanatçının sevenlerine bir borcu olduğunu hissederek, kitabı bir ayda yazarak teslim ettiğini söyledi. Sunal, kitabı okuyanların, "Kemal Sunal'ı biz böyle tanımıyorduk. Sizin evinize girdik ve biz de sizin ailenizin bir ferdi olduk" diye çok olumlu tepkiler aldıklarını söyledi. 2. Uluslararası Komedi Film Festivali münasebetiyle İsveç'e yakın dostu sanatçı Perran Kutman'la birlikte, özel davet alarak geldiğini hatırlatan Sunal, Stockholm'de çok sıcak karşılandıklarını ve büyük ilgi gördüklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kemal Sunal Stockholm Gül Sunal İsveç Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title