Haberler

İsveç Play-Off'a Erkan'la Yürüdü

Güncelleme:

2016 Avrupa Şampiyonası eleme gruplarında Moldova'yı 2-0 mağlup ederek play-off oynama hakkı kanan İsveç'in bir golü Trabzonsporlu Erkan Zengin'den geldi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri G Grubu'nda Moldova'yı İbrahimovic ve Erkan Zengin'in golleriyle yenen İsveç, play-off oynayacak.

İLK GOL ZLATAN'DAN

2016 Avrupa Şampiyonası G Grubu son maçında İsveç, Moldova'yı ağırladı. Ev sahibi ekip 24. dakikada Paris Sait-Germain'li yıldız Zlatan Ibrahimovic'in golü ile karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İKİNCİ GOL ERKAN'DAN

47. dakikada sahneye çıkan Trabzonsporlu oyuncu Erkan Zengin ise karşılaşmada skoru belirleyen isim oldu. Grupta Rusya da Karadağ'ı mağlup edip ikinci olunca, İsveç üçüncü sırada yer alarak adını play-off'lara yazdırdı.

9 MAÇTA 3 GOL

Erkan Zengin, Avrupa Şampiyonası eleme grubunda İsveç forması ile çıktığı 9 maçta 3. golünü kaydetti. Başarılı oyuncu takımına bir de asist ile katkı sağladı.

ESKİ TRABZONSPORLU'DAN 2 GOL

Grubun bir diğer maçında 2012-2014 yılları arasında Trabzonspor forması giyen Avusturyalı oyuncu Marc Janko da 2 gol kaydetti. Janko, 54 ve 57. dakikalarda skora katkı sağlarken Avusturya, Liechtenstein'ı 3-0 mağlup etti ve grubu 28 puanla lider tamamlayarak 2016 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele etmeye hak kazandı.

GRUPLARDA DÜN ALINAN SONUÇLAR:

C GRUBU
Belarus 0-0 Makedonya
Lüksemburg 2-4 Slovakya
Ukrayna 0-1 İspanya

E GRUBU
Estonya 0-1 İsviçre
Litvanya 0-3 İngiltere
San Marino 0-2 Slovenya

G GRUBU
Avusturya 3-0 Liechtenstein
Rusya 2-0 Karadağ
İsveç 2-0 Moldova

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Erkan Zengin Moldova İsveç Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

ADAM:

Türk demeyin şunlara, ilkay gündoğan mesut özil ve bunun gibilerine. . Türk dediğiniz Hakan Çalhanoğlu''dur Nuri Şahindir Arda Turandır yürüyün işinize İsveci uçuran Trabzonsporlu diyin ne derseniz diyin Türk demeyin hak etmiyor

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title