Haberler

İsu Çalışanları Birlik ve Beraberlik Yemeğinde Bir Araya Geldi

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğünün düzenlediği çalışanlar ile birlik ve beraberlik yemeğine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin amiral gemisi olan İSU’ nun yaptığı yatırımlarla Türkiye’de model bir kurum olduğunu söyledi.

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğünün düzenlediği çalışanlar ile birlik ve beraberlik yemeğine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin amiral gemisi olan İSU' nun yaptığı yatırımlarla Türkiye'de model bir kurum olduğunu söyledi.

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, İçmesuyu ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı ile İzmit Şube Müdürlüğü personellerinin ardından Genel Müdürlüğün çeşitli birimlerinde görevli yönetici ve personele birlik ve beraberlik yemeği verdi. İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın organizasyonu ile kurumun bahçesinde düzenlenen yemeğe Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ve Genel Müdür İlhan Bayram'ın yanı sıra, Yönetim Kurulu Üyeleri Aziz Temiz ve Musa Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ile 400 civarında personel katıldı.

Bahçedeki ağaçlar arasındaki kurulan masalarda yemeklerini yiyen personelin masalarını gezen Başkan Karaosmanoğlu ve Genel Müdür Bayram, ardından kurumda stajyer olan öğrencilerin masasına geçerek sohbet etti ve yemek yedi. Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Genel Müdür İlhan Bayram, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Yoğun bir yatırım ve çalışma dönemi geçirdiklerini ifade eden Genel Müdür Bayram, çalışanlarla yıl içerisinde bu tür programlarla bir araya geldiklerini söyledi. Yeni bir dönemde hizmet kalitesini daha yukarı taşıma gayreti içerisinde olacaklarının altını çizen Genel Müdür Bayram,"Bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemde de daha iyi çalışacağız ve insanlarımızın gönlünde olması gereken yerde olacağız. Birlik ve beraberliğe önem veriyoruz. İstedik ki baharın bu güzel günlerinde beraber olalım. Ekibimizin başında Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Birlik beraber içinde olursak hizmet kalitesini, çalışmayı ve verimi daha güzel yaparız" dedi.

İSU Genel Müdürlüğü'nün Büyükşehir Belediyesi'nin amiral gemisi olduğunu ifade eden Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, "İSU, Büyükşehir Belediyemizin bir bakıma amiral gemisi; olmazsa olmaz hizmeti veren en önemli kurumumuz. Vatandaşımızın, şehrimizin sağlıklı suyunu veremezsek hiçbir hizmetin bir anlamı da kalmaz hayat durur" diye konuştu.

İSU'nun yaptığı yatırımlarla Türkiye'ye model bir kurum haline geldiğini de belirten Başkan Karaosmanoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü, "Su hayat kaynağımız. Dünya standartlarının üzerindeki sağlıklı ve içme ve kullanma suyunu biz 12 ay 24 saat vatandaşımıza her dakika musluktan akıtma gayreti içinde olduk. Artık, 10 yıl önceki büyük sorunlarımız yok, azalttık. Ama yine de hayat devam ediyor. Her yıl Kocaeli'nin 50 bin nüfusu çoğalıyor. Yani Kocaeli' ye bir Karamürsel ekleniyor. Bu nüfusa da su lazım; altyapısını yapmak zorundayız. Türkiye'de model bir kurum haline geldik. Teknolojiyi kullanıyoruz. İnsanlarımızın çok büyük kısmı yaptığımız yatırımlardan memnun. Her geçen gün kalitemizi artırarak, Kocaelililere en güzel hizmeti sunmak için görevimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımız da tekrar görevlendirdi, sorumluluğumuz arttı."

Yapılan çalışmaların severek yapılması ile başarının meydana geldiğini de anlatan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, "Bundan sonra başta çalışma arkadaşlarımızdan Genel Müdürümüz ve yöneticilerimiz olmak üzere birlik bütünlük içerisinde işimizi severek yapmaya devam edeceğiz. Severek yapılan işlerde hem kendimiz zevk alır hem de o iş dünyanın en güzel işi olur. Severek yaptığımız için başarılar elde ediyoruz. İnşallah çalışmalarımıza daha büyük hızla, aşk ve sevgiyle beraberce devam edeceğiz. Böyle bir ortamda birlik beraberlik kardeşlik yemeğini sağladıkları için başta Genel Müdürümüz ve çalışma arkadaşlarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Hepinize başarılar; sağlık, mutluluk ve verimli iş barışı diliyorum" dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, yapılan konuşmanın ardından kurumdan ayrıldı. Genel Müdür ve yöneticiler ile personel de havanın güzelliğini göz önünde bulundurarak ağaçlar arasındaki kamelyalarda bol bol sohbet ederek stres attı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title