Haberler

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 94. Yıl Dönümü

Şarkışla ve Hafik ilçesinde, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

Şarkışla ve Hafik ilçesinde, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi tarafından Seyfettin Soysal Konferans Salonu'nda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Okulun Türk Dili ve Edebiyat dersi öğretmeni Uğur Tuncer, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Mehmet Akif Ersoy'un hayatının anlatıldığı programda öğrenciler tarafından şiir okundu ve oratoryo gösterisi sunuldu.

Programda İstiklal Marşı'nı güzel okuma ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere teşekkür belgesi ve plaket verildi.

Programa Kaymakam Davut Gül, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ramazan Ergel, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen ile daire amirleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Hafik'te program düzenlendi

Hafik Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen programda, Lise Müdürü Abdullah Toker, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Mehmet Akif Ersoy'un hayatını konu alan şiirleri okunduğu programda öğrenciler, hazırladıkları çeşitli görsellerle Ersoy'u anlatan sergi açtı.

Programa Kaymakam Abdullah Özadalı, Hafik Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Akgümüş, Belediye Başkan Vekili Necdet Aydoğan ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Şarkışla Hafik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title