Haberler

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Ağrı’da, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Ağrı'da, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda düzenlenen programa Vali Musa Işın, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza Sönmez, Vali Yardımcısı Rasim Belge, Jandarma Komutanı İlker Temel, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesi Müdürü Edip Erdoğan'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve İstiklal Marşı'nın kabulünü konu alan belgesel film gösterimi yapıldı. Daha sonra öğrenciler tarafından Mehmet Akif Ersoy'un şiirleri okundu ve "Bir Gazinin Verdiği Ders" adlı oyun sergilendi.

İstiklal Marşı'nın oratoryosunun sunulmasının ardından günün anısına düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Rıza Sönmez Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title