Haberler

İstiklal Marşı'na Anlamlı Klip

Bartın'ın Amasra Çok Programlı Anadolu Lisesi İstiklal Marşının Kabulü'nün 96. yıl dönümünü bine yakın vatandaşla hazırladığı video ile kutladı.

Bartın'ın Amasra Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından İstiklal Marşının Kabulü'nün 96. yıl dönümü etkinliklerine özel video hazırlandı. Videoda bine yakın kamu görevlisi ve vatandaş İstiklal Marşı'nın 10 kıt'asını okudu. Okul öğretmenlerinden Kerim Boz ve Oğuzhan Sefercik tarafından derlenen çalışma sonrası video montajlanarak ortaya güzel bir eser çıkartıldı.

Hazırlanan videoya Amasra Kaymakamlığı ile birlikte, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı, Fatih Sultan Mehmet Ana Sınıfı öğrencileri, Amasra Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Amasra Adliyesi çalışanları, Amasraspor futbolcuları, Amasra Belediyesi, Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğü, Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Amasra Taşkömürü İşletmeleri Müessesesi, Amasra İlçe Jandarma Komutanlığı, Amasra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Amasra İlçe Devlet Hastanesi, Amasra Müftülüğü, Genel Maden İşçileri Sendikası, Amasra Öğretmenevi Müdürlüğü, Amasra Yelken Müdürlüğü ve vatandaşlar destek verdi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bartın Amasra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title