Haberler

İstiklal Caddesi'nin Kabusu Yakalandı

Güncelleme:

İstiklal Caddesi'nde bazı mekanlara girerek müşterilerin eşyalarını çalan yankesici yakalandı.

Taksim İstiklal Caddesi'ndeki bazı kafeteryalara gelerek müşterilerin çeşitli eşyalarını çalan yankesici güven timleri tarafından yakalandı.

MÜŞTERİ GİBİ DAVRANIP MÜŞTERİLERİ SOYDU

Yankesicilik olayları, geçtiğimiz aylarda Taksim İstiklal Caddesi'ndeki bazı kafeteryalarda meydana geldi. İddiaya göre, çeşitli suçlardan poliste çok sayıda kaydı bulunan Ali Osman K., yankesicilik yapmak üzere cadde üzerindeki 7 farklı kafeteryaya geldi. Geldiği kafeteryalarda müşteri gibi davranan zanlı, bir süre içeride gezindikten sonra gözüne kestirdiği müşterilerin dalgınlarını beklemeye başladı. Ardından zanlı, çantalarını veya telefonlarını bırakan bazı müşterilerin masalarından uzaklaşmasını fırsat bilerek çeşitli eşyalarını çaldı. Bazılarının ise gözünün önündeki çantalarından telefonlarını çaldı. 7 farklı kafeteryada gerçekleşen yankesicilik olayları güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

BURNUNUN DİBİNDEN CEP TELEFONUNU ÇALDI

Güvenlik kamera görüntülerinde ise zanlı ilk olarak bir kafeteryada oturarak etrafı gözlüyor. Ardından ayağa kalkarak bir gazete alıyor. Daha sonra gözüne kestirdiği müşterinin yanına yaklaşarak arkasını dönüyor. Arkasını dönen zanlı, müşterinin burnunun dibindeki çantasından cep telefonunu çalarak yavaşça uzaklaşıyor. İkinci olayda da, zanlı ilk olarak telefonla konuşuyormuş gibi kafeteryanın içerisinde dolaşıyor. Ardından gözüne kestirdiği müşterinin arkasının dönük olmasını fırsat bilerek çantasını çalarak kaçıyor. Üçüncü güvenlik kamerasında da zanlı, arkasına oturduğu bir müşterinin ayağa kalkmasını bekliyor. Müşterinin ayağa kalktığının gören zanlı, şahsın masada unuttuğu telefonunu çalarak gözden kayboluyor. Bir diğer güvenlik kamerasında ise, zanlı yine bir kafeteryada bir ailenin oturduğu masanın arkasındaki koltuğa oturarak bekliyor. Bir süre sonra aile çantalarını masanın üzerinden bırakarak masalarından uzaklaşıyor. Durumu fırsat bilen zanlı yine masadaki çantadan bir şeyler çalarak uzaklaşıyor.

7 OLAYDAN SONRA YAKALANDI

İstiklal Caddesi'nde toplam 7 ayrı adreste yankesicilik olayına karışan Ali Osman K, sonunda güvenlik tarafından yakalandı. Yakalanan zanlı ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstiklal Caddesi Taksim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title