Haberler

İstihdam Fuarına Görkemli Kapanış

TÜMSİAD’ın İŞKUR ile ortaklaşa düzenlediği Doğu Anadolu İstihdam Fuarı Şair-Yazar Nurullah Genç’in konuşmacı olarak katıldığı söyleşi programı ve plaket töreni ile sona erdi.

TÜMSİAD'ın İŞKUR ile ortaklaşa düzenlediği Doğu Anadolu İstihdam Fuarı Şair-Yazar Nurullah Genç'in konuşmacı olarak katıldığı söyleşi programı ve plaket töreni ile sona erdi.

Atatürk Üniversitesi Teknokent Merkezi'nde düzenlenen fuar üç gün sürdü. İstihdam fuarına 5 ilden 110 firma katıldı. 5 bin başvurunun yapıldığı fuarda 130 kişinin istihdam edilmesi sağlandı.

Şair - Yazar Nurullah Genç'in konuşmacı olarak katıldığı sempozyuma ilgi oldukça yoğun oldu. Törende daha sonra fuarın gerçekleşmesine katkı sağlayan kişilere plaket verildi.

Kapanış törenine Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen, AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP İlçe Belediye Başkan adayları ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende kapanış konuşmasını yapan TÜMSİAD Başkanı Cafer Burucu, bu tür organizasyonlarla Erzurum'u yeniden bölgesel özelliğine kavuşturmayı planladıklarını belirterek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Programın son bölümünde organizasyona katkı sağlayan kurum ve kişilere teşekkür plaketi verildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Üniversitesi Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title