Haberler

İstihbarat O İsimleri Belirledi

Güncelleme:

Urfa Valisi İzzettin Küçük sosyal medya üzerinden Suriyelilere yönelik eylem yapma çağrısında bulunanların kimler olduğunu belirlediklerini açıkladı.

Şanlıurfa'da son günlerde özellikle sosyal medya üzerinden 17 Mayıs tarihinde 'Suriyelileri İstemiyoruz' adı altında miting gerçekleştirileceğine yönelik çağrı yapılırken, Vali Küçük mitinge bizzat kendisinin yasak getirdiğini ve bu çağrıları yapanların cezalandırılacağını söyledi.

Urfa Valisi İzzettin Küçük, Suriyelilere yönelik yapılacak mitingin yasaklandığını duyurdu. Vali Küçük önceki akşam katıldığı bir açılışta Türkiye'nin Suriyeli mazlum halka her zaman yardımda bulunacağını sözlerine ekleyerek halkı kin ve nefret söylemlerine karşı uyardı.

Vali Küçük açıklamasında şu ifadelerine yer verdi: "Sosyal medyada milletimizi temsil etmeyen bir azınlık güya bir örgütlenme ile miting yapacaklarmış. Şimdiden söylüyorum, vali olarak bu mitingi yasakladım. Bununla birlikte sosyal medya üzerinden bu tür haberleşme yapanlar şunu bilsin; halkı kin ve nifak duygularıyla bir birine düşürme suçunu işliyorlar. Şu anda istihbarat ve siber suçlarla mücadele birimlerimiz bu kişileri belirledi. Bunları toplum önünde teşhir edeceğim. Suç işlemişlerdir, gereğini yapacağız."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Türkiye Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title