Haberler

    İşte Tudor'un Yeni Gözdesi!

    Igor Tudor'un en büyük hayali.. Tudor, Alman ekibi Bayer Leverkusen forması giyen 21'lik vatandaşı yıldızı çok istediğini yönetime iletti.

    Alman ekibi Bayer Leverkusen forması giyen 21'lik vatandaşı Tin Jedvaj'ı çok istediğini yönetime ileten Hırvat çalıştırıcı, savunmanın gelecek 10 yıl garanti altına alınacağını savundu.

    Hırvat futbolunun gelmiş geçmiş en önemli savunmacılarından birisi olan Igor Tudor, G.Saray yönetimine transferi için hayalini kurduğu ismi açıkladı: Tin Jedvaj. Alman ekibi Bayer Leverkusen forması giyen 21 yaşındaki vatandaşını yönetime öneren ve alınması durumunda kulübün gelecek 10 yıllık savunma probleminin ortadan kalkacağını belirten Tudor, önceliğin bu isme verilmesini istedi.

    GEREKİRSE BEN KONUŞURUM

    Bu sezon Leverkusen'de ligde sadece 11 maçta forma giyen Jedvaj'ın, takımının gelecek yıl Avrupa'da mücadele şansının zora girmesi ve Tudor'un da etkisiyle sarı- kırmızılılara sıcak bakabileceği düşünülüyor. Gerekirse oyuncuyla görüşebileceğini de aktaran Tudor, Jedvaj'ın alternatiflerini de yönetime iletti. Çünkü 2 yıl önce Leverkusen'in 7 milyon Euro'ya aldığı 21'lik yıldızı bu rakamın altında bırakması zor gözüküyor.

    MANGALA PLASEDE

    Galatasaray'ın transfer listesindeki isimlerin başında bulunan Mangala için yönetimin temasları devam ediyor. Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için şimdiden eldeki alternatifleri çoğaltmaya başlayan sarı-kırmızılılar, Tudor'un isteğine göre hareket edecek. Hırvat çalıştırıcıya istediği takımı kurmasına yardımcı olmaya çalışan yönetim, Mangala'yı plasede tutuyor. Oyuncunun da G.Saray'ı istemesi yönetimin elini güçlendiriyor.

    KORKUT FAKTÖRÜ

    Sürpriz bir şekilde Bayer Leverkusen'in başına getirilen Tayfun Korkut'un Jedvaj'ın yeni hocası olması da yönetimi sevindiren bir konu. Oyuncu hakkında daha rahat bilgi alıp, transfer sürecinin hızlanacağını düşünen sarı- kırmızılılar, Korkut ile temasa geçmeyi planlıyor. Bir Türk hocanın takımın başında bulunması da avantaj olarak yorumlanıyor. Sözcü

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Tayfun Korkut Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title