Haberler

    İşte Sony'nin "Farklı" Saati!

    Sony'nin dedikodulara konu olan "farklı" akıllı saati, çok ilginç bir yerde yüzünü gösterdi!

    Sony tarafından daha önce açıklanmayan () ve bir alt birimi olan Fashion Electronics tarafından yürütülen gizli projesi FES Watch, sonunda yüzünü gösterdi. Japonya kaynaklı bir bağış toplama sitesi olan Makuake'de Fashion Electronics tarafından, muhtemelen talebi ölçmek amacıyla sunulan proje FES Watch, 17 bin dolarlık hedefini aşarak 150 destekçiyle birlikte üç haftada 20 bin dolar elde etti. Birim projeyle gol çizgisini geçtikten sonra elbette Sony de projeyi sahiplenmekte gecikmedi. e-kağıt ekranla donatılan FES Watch, görünüşe göre tarz sahibi kullanıcıları etkileyecek bir saat olacak.

    Projesi halen Fashion Electronics tarafından yürütülen FES Watch'un ekranı ve kayışları e-kağıt panel olacak. Böylece saatin tasarımının tamamen özelleştirilebilmesi sağlanıyor. İlk etapta birbirinden farklı 24 tasarım çizgisiyle gelecek olacak saat, elbette daha sonra daha fazla sayıya kolaylıkla erişebilir. Öte yandan Fashion Electronics'in yalnızca saat üzerinde değil, yine e-kağıt ekranlı diğer aksesuarlar ve hatta kıyafetler üzerinde çalıştığı da biliniyor.

    FES Watch'un mayıs ayında tüketicilere sunulması bekleniyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Japonya Sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title