Haberler

İşte Şehit Ateşi Düşen İller

Güncelleme:

Tunceli'deki saldırıda şehit düşen askerlerin Yozgat ve Kayseri'deki baba ocağına ateş düştü.

ŞEHİT ATEŞİ YOZGAT'A DÜŞTÜ

Tunceli Geyiksuyu kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Teğmen Bahadır Fuat Buharalıoğlu'nun Yozgat'taki baba evine acı haber ulaştı.

Yozgat Jandarma Komutanlığında görevli Yarbay Mikail Tek tarafından doktor kontrolünde şehidin ailesine acı haber verildi. Akşam 22.00 sıralarında çocuklarının şehit olduğunu öğrenen anne Ayten ve baba Seyit Buharalıoğlu baygınlık geçirdi. Sağlık görevlilerinin sakinleştirici iğne yapmalarına izin vermeyen acılı anne, oğlunun ardından ağıtlar yakarak, "Şehit olurum diyordun, şehit oldun yavrum. Ben bu acıya nasıl dayanırım. Bacılarına ne diyeceğim, nasıl haber veririm. Ekimde geleceğim demişti. Kalp ameliyatı olmuştu" diye gözyaşı döktü.

Teröre tepki gösteren anne Ayten Buharalıoğlu, "memleketi bu hale getirenlerin ciğerleri yansın. Ben bu acıya nasıl dayanırım" dedi. 28 yaşındaki Şehit Teğmen Bahadır Fuat Buharalıoğlu bekar ve 2 kız kardeşi bulunuyor.

ŞEHİT ACISI KAYSERİ'YE DÜŞTÜ

Tunceli'de PKK'lı teröristlerin açtığı ilk ateşde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Bekir Erciyes'in Kayseri'deki baba ocağına ateş düştü. Şehit Uzman Çavuş Erciyes'in ailesine acı haberi valilik görevlileriyle garzinonda görevli askerler birlikte verdi. Şehit Uzman Çavuş Bekir Erciyes'in (27) evli, eşinin de 7 aylık hamile olduğu öğrenildi.

KALP HASTASI BABASI VE ANNESİ HASTANEYE KALDIRILDI

Tunceli'nin merkeze bağlı Cılga köyü yakınlarında arazi arama tarama faaliyetlerinde bulunan askerlere PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucunda şehit düşen iki askerden biri olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Bekir Erciyes'in şehadet haberini alan anne ve babası hastaneye kaldırıldı.

Cılga Köyü Esenyurt mevkiindeki pusuda şehit düşen Jandarma Komando Uzman Çavuş Bekir Erciyes'in cenazesi Elazığ Asker Hastanesi'ne götürülürken, Felahiye ilçesi Kayapınar köyü Sultan Mehmet Mahallesinde oturan ailesine acı haber verildi. 4 oğlundan biri olan Bekir Erciyes'in şehit düştüğünü öğrenen kalp hastası işsiz baba Ali Erciyes ile anne Ayşe Erciyes ilçe hastanesine götürülerek sakinleştirilmeye çalışıldı.

Bekir Erciyes'in geçtiğimiz yıl evlendiği ve hamile eşi Serpil Erciyes'in acı haber üzerine Kayseri'de bulunan ailesinin yanına gönderildiği öğrenildi. Bekir Erciyes'in şehit düştüğü haberini alan komşuları da babaevine taziye akınında bulundu. Evin kapısına ve komşu evlere Türk Bayrakları asıldı. Şehit Jandarma Komando Uzman Çavuş Bekir Erciyes'in cenazesi, askeri törenin ardından önce Kayseri'ye, daha sonra da Felahiye ilçesi Kayapınar köyüne götürülecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
title