Haberler

    OnePlus One Bu Ülkelerde Satışa Çıkacak

    Güncelleme:

    Merakla beklenen OnePlus One isimli akıllı telefonun satışa çıkacağı ülkeler bugün açıklandı.

    Emre Çetinkaya - -

    Daha önce birçok Çinli akıllı telefon üreticisinden ucuz fiyata üst seviye özellikler sunan akıllı telefonlar görmüştük. Ancak maalesef bu telefonların bir çoğu Çin'in dışında satışa çıkartılmıyordu. Son olarak Çinli OnePlus firması yeni akıllı telefonu OnePlus One'ı piyasaya sunmuştu. Bu telefon da sahip olduğu uygun fiyatının yanında üst seviye donanım sunuyor.


    Bu anlamda bu cihazın hangi ülkelerde satışa sunulacağı büyük bir merak konusuydu. Bu konuyla alakalı geçtiğimiz günlerde cihazın 16 ülkede satışa çıkacağını gösteren bir tablo yayınlanmıştı. Ancak tabloda ülkeler soru işareti ile gizlenmişti. Bugün ise bu ülkeler gün yüzüne çıktı.


    İşte cihazın satışa çıkacağı ülkeler;



    Öte yandan 23 Nisan itibarıyla bu ülkelerde satışa çıkacağı belirtilen bu cihada 2.5 GHz'lik Snapdragon 801 işlemci, 3 GB RAM, 5.5 inç Full HD ekran, 3100 mAh batarya, 13 mp arka kamera,5 mp ön kamera, 16/64 GB depolama alanı ve 2 yıl boyunca CyanogenMod desteği bulunuyor. Tüm bu özelliklere karşın yetkililere göre telefonun fiyatı ise 350 euro altında olacak.



    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Emre Çetinkaya Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title