Haberler

'O Ses Türkiye'nin Şampiyonu Emre Sertkaya Oldu!

Güncelleme:

Aziz Kiraz'la birlikte finale kalan Emre Sertkaya, Türkiye'nin yeni 'O Ses'i oldu. Genç yarışmacı ve koçları Gökhan ile Hakan büyük sevinç yaşadı.

O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan final bölümünde rakiplerini geride bırakan Emre Sertkaya, şampiyon oldu.

EMRE İPİ GÖĞÜSLEDİ

Uzun maratonunda başarılı performanslarıyla büyük beğeni toplayan Emre Sertkaya, SMS ve TV8 Yan Ekran uygulamasından gelen oylar sonucunda birinciliği kimseye kaptımadı.

BİRİNCİ GÖKHAN İLE HAKAN'IN TAKIMINDAN

Emre Sertkaya, Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alıyordu. Yarışmanın ikincisi ise Hadise'nin takımından Aziz Kiraz oldu.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Türkiye Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

500

Yorumlar (45)

BozkurtMobil-IOS:

Yapa yapa gene kürdü yaptılar dengezsiler başımıza cıkardılar bu hırboları

15
25
yanıtYanıtla
kürt asıllı türkMobil-ANDROID:

şaka gibisiniz kökeni ya da ırkı ne olursa olsun kazanmış tebrik etmek gerwk... bugün bir ingiliz de kazansa biz tenrük eder geçerdik ve helal oldun derdik.. anlamadığım neden bir insanın yeteneğinden önce ırkını sorgularsınız. savaş bitsin kürtler sussun istiyorsunuz.. ama şunu bilmiyorsunuz etki tepki doğurur. sizin hal ve hareketleriniz doğru olursa karşı taraf da doğrı dabranmak zorında kalır

29
1
yanıtYanıtla
SakallıMobil-IOS:

Hak eden kazandı , zorunuza gidiyo Kürt diye demi. Ne kadar ırkcısınız ne kadar günahlarsınız ;) Hepinize kapak olsun ;)

17
13
yanıtYanıtla
sesesyMobil-ANDROID:

ya arkadaslar. niye adami terorist yapıyorsunuz. ne çıktı sahneye adam gibi sarkilarini söyledi. sonucta bu ulkenin evladi batmanli olmasi terörist anlaminami geliyor.

24
1
yanıtYanıtla
TCMobil-ANDROID:

Türkan'ın yada Aziz'in hakkıydı birincilik.

7
15
yanıtYanıtla
Tekin aytürkMobil-ANDROID:

Helal olsun hak etti kazandı. Memleketi her batman olana terörist diyen bölücüdür bence.

19
3
yanıtYanıtla
gercekMobil-ANDROID:

kroyu birinci yaptilar yine..yuhh yani

3
18
yanıtYanıtla
suskunMobil-ANDROID:

bence emre süperdi hak etti sesi mütişşş hak yerini bulur arkadaşlar merak etmeyin ayrıca bunu neden siyasete bağlıyorsun anlamadım

20
1
yanıtYanıtla
batmanMobil-ANDROID:

en kaliteli ünlüler ve şarkıcılar kürtlerden çıkıyor...

10
9
yanıtYanıtla
ZürichMobil-IOS:

Bu yarismsnin adi o ses türkiye. Yani hangi sehirden oldugu, irki, dili konusulmaz. Bu cocuk kürt kelimesini agzina almadi. Vatan haini diyenler, ingilizce sarkilari ceyrek finale kadar cikardiniz, dilinite sahip cikin.gecen sene azerbaycanliyi sampiyon ettiniz kendi ülkenizden olani secmemekle vatan haini sizsiniz o zaman. Aziz nesin Türkiyenin yüzde 60 aptaldir demis ya, cahillik almis onu yüzde 90 yapmis.

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title