Haberler

İşte Hüseyin Aygün'e Batan Görüntü

Güncelleme:

Edepsizlik yapmaya devam ediyor

CHP'li Hüseyin Aygün'ün sosyal medya hesabından Süleyman Şah'a dua eden askeri alaya alması büyük tepki çekti.

CHP'li Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Twitter hesabı üzerinden, başarılı bir operasyonla Saygı Karakolu'ndan naaşı taşınan Süleyman Şah'a dua eden askerlerle ilgili yaptığı paylaşım sosyal medyada büyük tepki çekti.

DEAŞ tehdidi altındaki Süleyman Şah Türbesi'nin, 39 tank, 57 zırhlı araç ve 572 personelle iki koldan yapılan eş zamanlı harekatla güvenli bölgeye taşınması tüm yurtta ve dünyada hayranlıkla izlenirken, muhalefetin içine düştüğü durum dikkatlerden kaçmamıştı.

Paralel medya ve muhalefetin, Saygı Karakolu'ndaki 38 personelin ve manevi değeri yüksek ecdat yadigarı emanetlerin güvenli bölgeye nakledilmesini eleştirmesi ülkede hayretle karşılanırken, bir skandal yaklaşım da CHP'li Hüseyin Aygün'den geldi. Aygün, Twitter hesabından Süleyman Şah'ın Birecik'te bir karakola nakledilen naaşının başında dua eden askerlerin fotoğrafını paylaşarak, altına, "Yeni Türkiye'nin askeri" yazarak aklınca 'laiklik elden gidiyor' çığırtkanlığı yapmaya çalıştı.

Aygün'ün ecdadına dua eden bir askerin bu görüntüsünü bile hazmedememesi yüzlerce Twitter kullanıcısı tarafından tepki gördü.

İŞTE O TWEET:


Kaynak: Sabah.com.tr / Güncel

Hüseyin Aygün Süleyman Şah Tunceli Twitter Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title