Haberler

İşte Gezi Eylemlerinin 1 Numarası

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten canlı yayında bomba açıklamalar yaptı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Basın Kulisi programına katılan Melih Gökçek, Hüseyin Aygün'e sert sözlerle yüklendi.

Gökçek, kendi adına yalan yanlış bir genelge hazırlandığını ve bunun sosyal medyadan CHP 'li Hüseyin Aygün tarafından kullanıldığını ve Aygün'ün attığı twitler ile provokatörlük yaptığını belirterek Gökçek şu ifadeleri kullandı;

İSPATLAMAZSAN ŞEREFSİZSİN

Hüseyin Aygün'e direk seslenerek söylüyorum. Hüseyin Aygün, eğer ben böyle bir şey yaptıysam dünyanın en onursuz adamıyım. Ama ben böyle bir şey dağıtmadım. Ve ispat edemezsen dünyanın en şerefsiz, en provokatör adamısın. Önce kendimi, sonra seni söyledim. İspat edeceksin böyle bir şeyi.

BU RESMEN ŞEREFSİZLİK

Başbakanımıza O.Ç Tayyip diye sesleniyor. Böyle bir alçaklık, böyle bir şerefsizlik olamaz. Bu kadar ahlaksızlık olamaz. Bu resmen şerefsizlik.

SUİKASTLAR OLABİLİR

Beyaz Tv ekranlarında, Gezi Parkı provokasyonlarını değerlendiren Başkan Gökçek, dış güçlerin Türkiye'yi karıştırmak için tehlikeli senaryolar üretebileceği bildirdi. Türkiye üzerinde büyük bir oyun oynandığını ifade eden Gökçek,canlı yayında "Bundan sonra ne olacak" sorusuna yanıt verdi.

Gene Sharp'ın şiddetsiz devriminin Türkiye'de olma ihtimalinin kalmadığını belirten Gökçek şunları söyledi:

SES GETİRECEK SUİAKAST YAPABİLİRLER

Bu aşamayı başaramayınca bu güçlerin uyguladığı metot, suikastlar yapmak.Tercih sırasını nasıl yaparlar onu bilemiyorum. Ama onlar için birinci tercih onlar için devletin üst kademesinden olabilir… Ses getirebilecek birisi olmalı. Bu Melih Gökçek te olabilir. Bu isimlerden bir tanesine suikast yaparak ortalığı birbirine katmak, ortalığa kan gölüne çevirmek. Veya iki tane işadamını öldürecekler, ya da Gezi eylemlerinde adı sivrilen birilerini öldürecekler. Bir suikast zinciri başlatacaklar. İnsanları birbirine kırdırmak için.

BENİ VURURLARSA KİMSE SOKAĞA DÖKÜLMESİN

Beni de vurabilirler. Beni vurdukları için kimseye sokağa dökülmesin.Bu dış güçlerin ve ajanların işidir. Türkiye'nin bekasını bozup, bizi birbirimize düşürmeye çalışan, alçakların işidir.

ALEVİ-SÜNNİ ÇATIŞMASI ÇIKARABİLİRLER

Türkiye'de şu anda PKK ve Türk-Kürt meselesi ortadan kalkıyor. Türkiye'de iç çatışma çıkarabilecek tek bir ihtimal var. O da Alevi-Sünni çatışması…Ve bunu körükleyecekler. Alevi ve Sünni et-kemik gibidir. Alevi-Sünni ayrımı yapan vatan hainidir. Bütün mesele Alevi-Sünni'yi birbirine düşürmektir.

MEMET ALİ ALABORA OLAYLARIN 1 NUMARALI AKTÖRÜDÜR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Taksim'de başlayan Gezi Parkı protestolarında halkı provoke eden sanatçı Mehmet Ali Alabora'ya sert tepki gösterdi.

Alabora'nın "Mi Minör" adlı oyunuyla açık niyetini belli ettiğini ifade eden Gökçek, Alabora'nın CNN'e verdiği röportaja da dikkat çekerek "M.Ali Alabora bu işin liderlerinden birisi" dedi.

Alabora'nın 1 yıl önce sahne aldığı oyun ile Gezi eylemleri arasında benzerlikler olduğunu söyleyen Gökçek, canlı yayında M.Ali Alabora'yaşöyle seslendi:

MİLLETİN GÖNLÜNDE MAHKUMSUN

Bak M.Ali Alabora sen Türkiye'de bu kaosun meydana gelmesi için özel olarak elinden gelen çabayı sarf ettin. Devlet senin yakana yapışmalı, savcılar senin yakana yapışmalı. Bu olayların içerisinde ölen bir çok insan var. Bunun vebali senin sırtında değil mi? Bu kadar tahrik yapmasaydın, bu kadar tahriktar olmasaydın, bu canlar gidecek miydi acaba? Bu millet seni affedecek mi zannediyorsun. Bu milletin gönlünde sen mahkumsun. Bunu bil. Senin yanındaki 3-5 tane militan, senin hakkında başka laflar söyleyebilir ama milletin gönlünde mahkumsun, ve hukuk da senin peşini bırakmayacak. Ben buna inanıyorum.

GEZİ EYLEMLERİNİN BİR NUMARALI AKTÖRÜDÜR

Hukuk senin bu darbe girişimlerine, bu tahriklerine mutlaka bir ceza vermeli. Ben bunun senin yanına kalmaması gerektiğine inanıyorum. M.Ali Alabora Türkiye'de ki gezi parkı olaylarının bir numaralı aktörüdür. Olayları kışkırtmıştır, tahrik etmiştir. Hedef gösteriyorlar diyor. Seni hedef falan gösteren yok. Ben seni hedef olarak sadece hukuka gösteriyorum. Savcılar ve hukuk senin yakana yapışmalı, bu tahriklerin hesabını vermelisin.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Ali Alabora Melih Gökçek Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title