Haberler

    İşte Galatasaray'ın Yeni Hocası!

    Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin istifa etmesinin ardından takımın başına geçecek yeni isim belli oluyor.

    SPORCOPE ÖZEL HABER - Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin istifa etmesinin ardından takımın başına geçecek yeni isim belli oluyor. Sarı kırmızılı kulübün eski futbolcusu olan ve aynı zamanda Fatih Terim döneminde yardımcı antrenörlük görevi yapan Hasan Şaş'la teknik direktörlük görevi için büyük ölçüde anlaşıldı.

    İlk kez teknik direktörlük tecrübesi yaşayacak Hasan Şaş'ın, yarın Türkiye Kupası'nda oynanacak Akhisar Belediyespor maçının ardından açıklanması ve pazar günü Süper Lig'de oynanacak Medipol Başakşehir maçında yeni görevinin başında olması bekleniyor.

    Sarı kırmızılıların Akhisar Belediyespor maçında, kulüp resmi internet sitesinden yapılan açıklamadaki gibi alt yapı teknik direktörlerinden Orhan Atik olacak.

    Hasan Şaş kimdir?

    1 Ağustos 1976 yılında Adana'da doğan Hasan Şaş, profesyonel futbol hayatına 1991 yılında Adana Demirspor'da başladı. 3 yıl burada forma giyen Şaş, 1994 yılında Ankaragücü'nün yolunu tuttu. 1998 yılında ise efsane olacağı Galatasaray'a transfer oldu ve futbolu sarı kırmızılı kulüpte bıraktı.

    Hasan Şaş, Galatasaray forması giydiği bu dönemde 5 lig, 3 Türkiye Kupası, 1 UEFA Kupası ve 1 de UEFA Süper Kupası sevinci yaşadı.

    A milli takımımızın 3. olduğu 2002 Dünya Kupası kadrosunun da yıldızlarından Hasan Şaş, attığı gollerle turnuvanın en iyi 6. oyuncusu seçilmişti.

    Şaş, futbolu bıraktıktan 2 sene sonra Ümit Davala'yla birlikte Fatih Terim'in yardımcısı olarak geri döndüğü Galatasaray'da 2 lig şampiyonluğu daha yaşamıştı.

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title