Haberler

    Galatasaray, Monaco'dan Guido Carrillo için Girişimlere Başladı

    Güncelleme:

    Galatasaray, Fransasız ekiplerinden Monaco'nun 1.91 boyundaki forveti Guido Carrillo'yu transfer etmek için girişimlerine başladı.

    Galatasaray, forvete yapacağı takviye için birçok isimle görüşürken scout ekibinin önerisiyle son olarak Fransa 1. Lig takımlarından Monaco'nun forveti Guido Carrillo'yu gündemine aldı. Fransa'da forma giyen Arjantinli futbolcunun alınması için teknik direktör Jan Olde Riekerink'in de onay verdiği öğrenildi.

    Fotomaç'a göre, Fransız kulübü ile masada olan yönetim, Almanların ünlü sitesi Transfermarket'te 5.5 milyon Euro piyasa değeri bulunan futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralamak istiyor.

    KİMİN DEDİĞİ OLACAK?

    1 milyon Euro kiralama ücreti vermeyi öneren Cimbom, Monaco ile yapılacak sözleşmeye de satın alma bedeli olarak 4 milyon Euro da satın alma bedeli maddesi ekletmek istiyor. Monaco yönetimi, ise bir yıllık kiralama ücreti olarak 2 milyon Euro, sezon sonunda satın alma opsiyonunun ise 6 milyon Euro olarak belirlenmesinde ısrarcı. İki takım arasındaki görüşmeler sürerken Monaco'nun fiyat kırması halinde, 25 yaşındaki oyuncunun gelecek sezon sarı-kırmızılı takımın formasını giymesi bekleniyor.

    TARAFTARIN ÖZLEDİĞİ KULE

    Galatasaraylılar uzun zamandır hava toplarını kazanacak bir golcü transfer edilmesini isterken Guido Carrillo tam da bu açığı kapatacak özellikte bir oyuncu. 1991 doğumlu, 25 yaşındaki futbolcu, 1.91 boya sahip. Ceza sahası içerisinde tehlikeli bir futbolcu olan Carrillo, kafa vuruşlarında oldukça etkili.

    Son vuruşları ve tekniği ile tam sarı-kırmızılı takımın aradığı futbolcu. Estudiantes altyapısından çıkan Arjantinli futbolcu, 2015-2016 sezonu başında Monaco tarafından 9 milyon euro'ya transfer edilmişti. Oyuncu geçtiğimiz sezon çoğu sonradan oyuna dahil olduğu 40 maçta 5 gol, 3 asistlik performans sergilemiş ve Fransa'da eleştiri almıştı.

    .

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Fotomaç Fransa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title