Haberler

    İşte Dev Takasın Detayları!

    Gündemdeki isim, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya, "Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum. Sezon sonu bedelsiz gideceğime şimdi satın, kulüp para kazansın. Hangi kulübün teklifi size cazip gelirse kabul edin, benim için sorun olmaz" açıklamasını yapan Mehmet Ekici..



    Deneyimli orta saha oyuncusunun bu çıkışı Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın iştahını kabarttı, ilk teklif ise Sarı-Lacivertliler'den geldi



    Fenerbahçe'nin aracılar vasıtasıyla Trabzonspor'a, "Aatif ya da Stoch'tan birini, üzerine de 1.5 milyon TL verelim" mesajını ilettiği öğrenildi.



    Karadeniz ekibinden ise bu öneriye karşı bir teklif yapıldığı ortaya çıktı. Buna göre, golcü sıkıntısı çeken Trabzonspor'un Fenerbahçe'den Mehmet Ekici'ye karşılık Fernandao'yu istediği bildirildi.



    Bursa'dan Fener'e gitmeden önce de Bordo-Mavililer'in ısrarla almak istediği Brezilyalı için Advocaat'ın kararı bekleniyor.



    Brezilyalı için Advocaat'ın kararı bekleniyor. Eğer Hollandalı hoca 'okey' verirse iş Sambacı'ya kalacak.



    Olumsuz bir sonuç çıkması durumunda ise Fenerbahçe'nin Aatif önerisini ekstra parayla güçlendirmesi ve Trabzon'un kapısını tekrar çalması bekleniyor.



    Kaynak: Fanatik

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Muharrem Usta Mehmet Ekici Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title