Haberler

İşte Benim Stilim Yarışmasının Birincisi Belli Oldu

Güncelleme:

12 hafta süren İşte Benim Stilim adlı tarz yarışmasının büyük finalinde, 100 bin liranın sahibi Emel Özkızıltaş oldu.

İşte Benim Stilim'in büyük finali dün akşam ekranlara gelerek sezonun birincisi açıklandı.

4 YARIŞMACIDAN BİRİ OLACAKTI

İşte Benim Stilim'de büyük finale kalan 4 yarışmacı Çiğdem Çelik, Nazlı Hamarat, Zeynep Öztürk ve Emel Özkızıltaş arasında bir kişi 100 bin liralık ödülün sahibi olacaktı. Uzun bir maratonun ardından tüm yarışmacıları geride bırakan o isim, Emel Özkızıltaş oldu.

AYCAN-NURCAN KARDEŞLER TACINI DEVRETTİ

İşte Benim Stilim 1. sezon birincileri Aycan-Nurcan Şencan kardeşler, taç devir teslim töreni için programa katıldı. Nurella, "Aycan çok alaturkasın" deyince salonu kahkahalar bastı. İşte Benim Stilim yarışmasının sunucusu Öykü Serter, Kemal Doğulu'yu bu sezonun birincisine tacını takmak için sahneye davet etti. 12 haftalık mücadeleden sonra İşte Benim Stilim birincisi Emel Özkızıltaş oldu. İşte Benim Stilim büyük final sıralaması şu şekilde oldu;

4. Çiğdem Çelik
3. Nazlı Hamarat
2. Zeynep Öztürk
1. Emel Özkızıltaş

BENGÜ KONUK JÜRİ OLDU

İşte Benim Stilim Büyük Final'de; İvana Sert sergilediği "Material" dansıyla geceye renk katarken, İşte Benim Stilim'in bu hafta yapılacak "Büyük Final" gecesinin konuk jüri üyesi olan Bengü ise, şıklığı ve yorumları ile İşte Benim Stilim'e renk kattı ve seslendirdiği şarkıları ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

GALA GECESİ KONSEPTİ

İşte Benim Stilim Büyük Final gecesinde birinci olmak için mücadele eden yarışmacılar, gecenin konsepti olan "İşte Benim Stilim Gala Gecesi" konsepti ile jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarıştılar, birbirinden renkli görüntüler ve eğlenceli dakikalar yaşandı.

YENİ YARIŞMACILAR TANITILDI

Final gecesinde birinciliğe ve hayallerine kavuşan isim belli oldu. "İşte Benim Stilim Büyük Final" Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter'le 3 Nisan Cuma akşamı saat 20.00′de TV8 ekranlarına son kez geldi ve gelecek sezonun İşte Benim Stilim'de yarışacak yarışmacılar tanıtıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kemal Doğulu Öykü Serter Ivana Sert Bengü Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (87)

KaanmobilWeb@haberler.com:

bu tarz yarışması ise birinci Zeynep olmalıydı Emelin tarzını genelde jürinin beğenmemesine rağmen acıtasyon yaparak halka oynadılar hep birlikte Show Yaptılar adaletli olduklarını hiç sanmıyorum he hı diyen Emel final gecesi edebiyat yaptı döktürdü olmadı yarrrrr

24
8
yanıtYanıtla
büşra tubamobilWeb@haberler.com:

Ayy böyle bi sonuç olamaz kiz hergün kötü giyinicek ve finalde birinci olucak saçmalık baska hic bisey demiyorum nur yerlitasin hep sevdigi kisiler birinci oluyyo tuhaff

24
7
yanıtYanıtla
fatma portakalmobilWeb@haberler.com:

Emel birinci olmayı haketmedi çünkü çoğu zaman tarz almadı hareketleriyle kazandı

22
7
yanıtYanıtla
Ilknur YılmazMobil-IOS:

Arkadaşlar yorumların hepsini okudum çok Haklısınız ama Nazlı babadan zengin , kocasıda varlıklı diğer bayanların giyim Atölyesi veya onları Satışa sunabildikleri bir ortamları var ama Emel öylemi ya garibim doğduğundan beri baba yüzü görmemiş , annesine ve kardeşine bakan , doğuştan şanssız hayata 1 / 0 yenik Başlayan bir garip . Ne olur yani bir kerede para parayı çekmesin ve ihtiyaç sahibi birine gitsin . Sanki Türkiye'de Adalet tam işliyordu da Emel kazanınca haksızlık oldu . Ne olur düşene bir tekmede siz atmayın sadece kalkması için elinizi uzatıp ona bir şans verin inanın hiç bir şey kaybetmezseniz .

19
7
yanıtYanıtla
SAÇMALIK:

ben Emel''i de çok seviyordum ama bu yapılan tam bir HAKSIZLIK. Favorim hep Zeynep''ti. Ve kazanmayı kesinlikle o hak ediyordu. Yarışmanın başından beri tarz bir bayandı. Çizgisini hep koruyordu. Hem eğer Zeynep kazanmazsa bile Nazlı almalı diye düşündüm. Nazlı da emek harcayan iyi bir yarışmacıydı. Halk tamamen sevdiği için Emel''i seçti. Bu yarışma bir stil yarışması ise eğer finale Zeynep gibi Nazlı Sultan, Özden gibi tarz yarışmacılar kalmalıydı. Ve finale kalanlar arasında ya Nazlı ya da Zeynep kazanmalıydı. Tamamiyle saçmalık.

15
11
yanıtYanıtla
asdfghjklAdınızı Yazın:

emel tarz değildi

19
7
yanıtYanıtla
nazli celikmobilWeb@haberler.com:

bu en guzel kalp yarismasi degil en tarz yarismasi ben ortada ne stil ne tarz goremiyorum finale bile kalmamasi gereken isim birinci oluyor.haksizlik iki duygu somurusu yapan yalakalik yapan oy topluyor nur yerlitas sayesinde birinci oldu iste tarzi olanlari elediler tarzi olmayan kim varsa kaldi.burasi turkiyee

16
8
yanıtYanıtla
cCc Mobil-ANDROID:

kapatin su programlari toplumun ahlakini bozmaktan baska hic bir ise yaramiyo

10
13
yanıtYanıtla
ecemcanmobilWeb@haberler.com:

Emel kendini iyi sevdirdigi için kazandı bence

18
5
yanıtYanıtla
dilanmobilWeb@haberler.com:

Bence hc haketmedi zeynep birinci olmaliydi hiiiicc haketmedi

15
8
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title