Haberler

İşte Bağdat Caddesi'ndeki Cinayetten Önceki Kavga Anı...

Bağdat caddesi'nde "kıza laf atma" yüzünden çıkan kavga sonucu bıçaklanarak öldürülen 20 yaşındaki Yusuf Gülap'ın katil zanlısı olduğu tespit edilen Cihan K. ile kavgaya karışan biri kadın 3 kişinin sorgusu sürüyor.

Bağdat caddesi'nde "kıza laf atma" yüzünden çıkan kavga sonucu bıçaklanarak öldürülen 20 yaşındaki Yusuf Gülap'ın katil zanlısı olduğu tespit edilen Cihan K. ile kavgaya karışan biri kadın 3 kişinin sorgusu sürüyor. Olayla ilgili yeni ortaya çıkan görüntülerde ise cinayetten dakikalar önce Yusuf Gülap'ın kendisini öldüren kişilerle kavga ettiği görülüyor. Bu görüntülerden kısa süre sonra, dayak yiyen grubun geri dönerek Yusuf Gülap'ı öldürdüğü tespit edildi.

Bağdat Caddesi'ndeki olayda, Yusuf Gülap'ın içinde bulunduğu grup, kız arkadaşlarına laf atan ve küfürlü konuşan bir başka grup gençle ağız dalaşına girdi. Olay kısa sürede kavgaya dönüşürken, Yusuf Gülap önce karşı tarafta bulunan bir kişiye saldırarak kovaladı. Ancak bir süre sonra arkadaşlarıyla birlikte geri dönen grupta bulunan Cihan K., Yusuf Gülap'ı bıçaklayarak öldürdü.

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada, kısa sürede, olayı gerçekleştiren kişinin Cihan K. (24) ve yanındaki arkadaşı İmgehan Ö. (24), Özgür Ö. (23) ve Selen T. (26) olduğu tespit edildi. Polis dün akşam şüphelileri yakaladı.

CİNAYETTEN ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLER

Cinayet Büro Amirliği'nce gözaltına alınan kişilerle ilgili soruşturma sürerken, cinayet anından hemen öncesine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Yusuf Gülap'ın kavga ettiği bir kişiyle yumruklaşması ve bu kişiyi kovalaması görülüyor. Bu görüntülerden kısa süre sonra şüphelilerin geri dönerek Yusuf Gülap ve arkadaşlarına saldırdıkları öğrenildi.

Şüphelilerin yarın adliyeye çıkarılmaları bekleniyor. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bağdat 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title