Haberler

AK Parti'nin 2014 Seçim Şarkıları

Güncelleme:

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkan Adayları Tanıtım toplantısında, 30 Mart yerel seçimlerinde kullanılacak şarkıların tanıtımı yapıldı.

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkan Adayları Tanıtım toplantısında, 30 Mart yerel seçimlerinde kullanılacak şarkıların tanıtımı yapıldı. Seçimlerde ilk kullanılacak şarkının adı "Daima Aşk, Daima Hizmet." AK Parti'nin seçim müzikleri arasında Kürtçe ve Türkçe seslendirilen parçada yer aldı.

AK Parti, 30 Mart yerel seçimlerinin çalışmalarının startının bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı törenle veriyor. Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarından önce yerel seçimlerinde kullanılacak olan şarkıların tanıtımı yapıldı. Tanıtım toplantısında ilk duyurulan şarkı AK Parti'de afişlere de slogan olarak kullanılan "Daima Aşk, Daima Hizmet." oldu.

AK PARTİ'DEN KÜRTÇE VE TÜRKÇE SEÇİM ŞARKISI

AK Parti'nin ikinci açıklanan şarkısı ise Kürtçe ve Türkçe seslendirilmiş olan "El ele yürüyeceğiz, biz birlikte Türkiye'yiz" oldu.

KARADENİZLİLERDE UNUTULMADI

AK Parti'nin üçüncü açıklanan seçim müziği ise Karadeniz yöresine ait oldu. Haydi Uşak Horana adlı parçada ise salonda bulunanlar büyük bir coşku yaşadı.

AK PARTİ'DEN RAP MÜZİK

2014 yerel seçimlerine 10 şarkı ile giren AK Parti'de her yöreye ait bir parça bulunuyor. Parçaların içinde ise en dikkat çekeni rap seçim müziği oldu. Haydi Şimdi Bir Daha adlı seçim müziği rap olarak seslendirildi.

AFİŞLER DAİMA MİLLET, DAİMA HİZMET

AK Parti'nin yerel seçimlerde kullanacağı seçim pankartları da belli olmaya başladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Arena'da açılışını yapacağı Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda salonda "Daima Millet, Daima Hizmet" pankartları yer aldı.

BAŞBAKANIN GİRİŞİ İLE SALON ÇOŞTU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın salona girmesi ile birlikte salonda bulunan büyük coşku yaşadı. Başbakan Erdoğan, kurulan platform üzerinde vatandaşları selamlayarak kırmızı karanfil dağıttı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

amed21kerdfgfgr45455@hotmail.com:

helal olsun dünya lideri recep tayip Erdoğan.chp MHP bdp cemaat abd Avrupa herkes birleşti yinede seni deviremedi.çünkü allah tarafından yeryüzüne indirilmiş bir fatihsin dualarımız seninledir.tü her hebi roniya çaweme.

11
0
yanıtYanıtla
trabzonluhkkk3434@hotmail.com:

yılarını MHP ye veren biri olarak diyorum ki MHP bitmiştir.bahçeli olduğu sürece düşüş devam edecektir.artı eski MHP zihniyeti bitmiş şimdiki MHP gençleri içip içip sarhoş oluyorlar böle milliyetçilik olmaz olsun.islama kim yakınsa o parti desteklenmelidir.saat partisi,bbp,akp bu 3 partiden birine oyunu veren yanlış yapmış olmaz.ama chp dir MHP dir palavra

5
1
yanıtYanıtla
ömer sadıkoğludamlam_49@hotmail.com:

allah seni başımızdan eksik etmesin babandan anadan yardan daha insana yakın adam gibi adam recep tayip erdoğan seni cok seviyoruz muşlu ömer

4
0
yanıtYanıtla
mehmet emin aksevdalim_dertli@hotmail.com:

süüper olmuş ALLAH YAR VE AYRDIMCISI OLSUN ALLAHIN izni ile yinede iktidar olacak durmak yok yola devam uzun adam hiç kimseni duramaz bu millet hizmetti yok saymaz bu lider koltuk sevdası değil hizmet sevdalısıdır

2
0
yanıtYanıtla
zayn maliksuheda_akkus3444@hotmail.com:

İnandığı yolda gider yıllardır beklenen lider recep tayyip erdoğan allah onu başımızdan eksik etmesin haydi türkiye el ele ak partiyle yeni adımlar atmak için oyda ak partiyi seçin zayn malik.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title