Haberler

    İşte 2016 Model Yeni Galaxy A8!

    Samsung, ilk olarak geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Galaxy A8'in yeni sürümünü tanıttı!

    Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında şimdiye kadar üretmiş olduğu en ince gövdeli akıllı telefon modeli olan Galaxy A8'i piyasaya sürmüştü. Firma aynı modelin 2016 versiyonunu ise geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. Bir önceki versiyondan (5.9 mm) biraz daha kalın olduğu anlaşılan telefon (7.2 mm) yine de oldukça etkileyici bir tasarıma sahip.

    2016 versiyon Galaxy A8 tıpkı bir önceki modelde olduğu gibi başarılı bir dış görünüşün yanında yekpare metal gövde özelliğini de beraberinde getiriyor. Orta segmentin en üst taraflarında yer alan cihaz Samsung'un aslında ilk olarak Galaxy Note 7'de karşımıza çıkan 'Grace' kullanıcı deneyimini de barındırıyor.

    Samsung'un Always On Display özelliğine de sahip olan Galaxy A8 ayrıca ev tuşuna yerleştirilmiş bir parmak izi sensörü aracılığıyla Samsung Pay'i de destekliyor.

    Cihazın genel özelliklerini özetlemek gerekecek olursa; 5.7 inç Super AMOLED ve Full HD çözünürlüklü ekrana sahip olan Galaxy A8'de sekiz çekirdekli Exynos 7420 yonga üzeri sistem yer alıyor. 3 GB RAM desteği bulunan cihazda 32 GB dahili ve 256 GB'a kadar microSD kart destekli bir depolama alanı bulunuyor. Cihazın 16 MP'lik ana kamerasında otomatik odaklanma, LED flaş ve 30 fps'de 1080p video kaydetme özelliği mevcut. Ön kamera ise 8 MP çözünürlüğe sahip. 3300 mAh kapasiteli bir bataryayla gelen 182 gram ağırlığındaki cihazın boyutları ise şöyle: 156.6 x 76.8 x 7.2 mm.

    Samsung, Galaxy A8'i kendi evi Güney Kore'de 1 Ekim'de 649.000 KRW (590 dolar) karşılığında ön siparişe açıldı. Cihazın uluslararası piyasalarda ne zaman ve hangi fiyatla satışa çıkacağı ise henüz belli değil.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title