Haberler

Işte 14 Teröristin Öldürüldüğü Operasyonun Ayrıntıları

Tunceli'de terör örgütü PKK'ya yönelik bir sığınağa düzenlenen ve 14 teröristin ölü olarak ele geçirildiği operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı.

Tunceli'de terör örgütü PKK'ya yönelik bir sığınağa düzenlenen ve 14 teröristin ölü olarak ele geçirildiği operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Tunceli Pülümür arasında bulunan Kutu deresinde insansız hava araçları bir grup teröristi tespit etti.Bunun üzerine bölgede bulunan İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Özel Harekat Timleri sabah erken saatlerde operasyon için hareket ederken, teröristlerin kaçış güzergahlarına da özel birlikler indirilerek operasyon başlatıldı.

Teröristlerin barındığı sığınağın etrafını çeviren özel timler, "Teslim Ol" çağrısı yaptı. Teröristlerin ateşle karşılık vermesiyle başlayan çatışmada 14 terörist ölü olarak ele geçirildi. Çatışmada bir asker ise yaralanarak helikopterle Elazığ'a götürülerek Fırat Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Ölü olarak ele geçirelen 14 teröristin Tunceli-Erzincan güzergahında çok sayıda yol kesme, asker kaçırma ve güvenlik güçlerinin şehit edilmesi eylemlerini gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Silahları ile birlikte ölü ele geçirilen teröristlerin arasında üst düzey sorumlularının da olduğunun tahmin edildiği, kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

(Ercan Topaç / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Pülümür PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title