Haberler

"İstasyon" Şanlıurfa'da

Güncelleme:

Dicle Üniversitesi Öğr. Gör. İbrahim Yenigün tarafından verilen, "Otoyola Girmeden Son İstasyon" adlı kişisel gelişim programı bu defa, Şanlıurfa GAP TAEM (Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi)'nde gerçekleştirildi.

Yeni ve geliştirilmiş son versiyonun paylaşıldığı kişisel gelişim programına, kurumun tüm merkez ve ilçe çalışanları katıldı. Yoğun ilgi ve beğeni gören program, GAP TAEM'in konferans salonunda gerçekleştirildi.

Hayata dair önemli mesajlar veren, sıradışı ancak etkili ve keyifli bir sunum gerçekleştiren Yenigün, "Programın isminden de anlaşılacağı üzere; Hepimiz bir hayat yolculuğunda yol almaya devam ediyoruz. Ancak yoğun yaşam şartları veya rutin yaşananlar bazen bizleri sıkıcı ve mutsuz kılabiliyor. Dolayısıyla bizleri bu düşüncelerden uzaklaştıracak, bazen farkındalığı adına giderek daha az önemsediğimiz bazı değerlerimizi tekrar hatırlatacak, kendimizle baş başa kalabileceğimiz, istasyonlarda gerçekleştirilen molalar misali zaman dilimlerine ihtiyaç duyuyoruz. Bu düşüncelerden hareketle hazırlayıp, katkı sağlamayı hedeflediğimiz programda, değişik sürpriz bölümlerle yaşama dair her zaman hatırlanması gereken değerlerimizi, mutluluk, motivasyon ve başarı formüllerimizi aktarmaya çalışıyoruz" dedi.


Program sonrası GAP TAEM için çok önemli olan yeni Tarım dönemine geçilmesi vesilesiyle bir de kurban kesildi. Ayrıca, kurum yöneticileri gerçekleşen programın, uğur getirmesini ve verimli bir dönem olmasını dilediler.


Kaynak: Temsilci / Eğitim

Dicle Üniversitesi Şanlıurfa Eğitim Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title