Haberler

İstanbulspor Emin Adımlarla İlerliyor

İstanbulspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak: "İstanbulspor İnşallah eski günlerine döner" "Ligin boyu kısaldıkça gerilimi artıyor" "İstanbulspor'a şampiyonluk yakışır" Yalçın Kılınç: "Sezon sonu ipi göğüsleyeceğiz" İlyas Akan: "Şampiyonluk yolunda doğru yolda ilerliyoruz" Muhsin Yıldırım: "Şampiyonluğa kurulmuş bir takımız" 97 yıllık bir tarihi olduğunu hatırlatan Koşukavak, "İstanbulspor tarihi bakımında çok ciddi bir kulüp. İstanbul için de çok önemli bir kulüp. 97 yıllık tarihin yanında 20 milyonluk bir şehrin ismini taşıyan bir kulüp. Her geçen sene de büyüyor.

İstanbulspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak : "İstanbulspor İnşallah eski günlerine döner"

"Ligin boyu kısaldıkça gerilimi artıyor"

" İstanbulspor'a şampiyonluk yakışır"

Yalçın Kılınç: "Sezon sonu ipi göğüsleyeceğiz"

İlyas Akan: "Şampiyonluk yolunda doğru yolda ilerliyoruz"

Muhsin Yıldırım : "Şampiyonluğa kurulmuş bir takımız"

97 yıllık bir tarihi olduğunu hatırlatan Koşukavak, "İstanbulspor tarihi bakımında çok ciddi bir kulüp. İstanbul için de çok önemli bir kulüp. 97 yıllık tarihin yanında 20 milyonluk bir şehrin ismini taşıyan bir kulüp. Her geçen sene de büyüyor. Geçen seneki şampiyonluğu, bu sene lige renk katması, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemesi taraftar anlamından da artarak ilerliyor. İnşallah eski günlerine döner" dedi.

"LİGİN BOYU KISALDIKÇA GERİLİMİ ARTIYOR"

Geçen hafta Hacettepe karşısında zor bir müsabaka oynadıklarını ifade eden Yalçın Koşukavak, "Zor bir Hacettepe maçı oynadık 10 kişi kaldık 30'uncu dakika nasıl oynanması gerekiyorsa o şekilde oynadık ve 3-1 kazandık. Her hafta zorlaşıyor. Bu hafta da Maraş maçı var, zor bir maç. Çünkü ligin boyu kısaldıkça gerilimi artıyor. Diğer takımların da hedefler doğrultusunda maçların zorluk derecesi yukarı çıkıyor. Maraş'tan 3 puan alıp dönmek yolunda hedeflerimiz var. Bu doğrultuda çalışıyoruz" diye konuştu.

"İSTANBULSPOR'A ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR"

Spor Toto 2'nci Lig'den birinci olarak çıkmak istediklerini söyleyen Koşukavak şu ifadeleri kullandı: "12 tane maç var şu anda 49 puandayız. Hedefimiz bu ligden birinci olarak çıkmak. O doğrultuda çalışıyoruz zaten sene başından da baktığımızda 22 hafta oynanmış, bu sürede İstanbulspor ya birinciydi ya da ikinci. O potadan aşağı hiç inmedi. Bu da gösteriyor ki 22 hafta orada kalan bir takıma da şampiyonluk yakışır."

"DİĞER TAKIMLAR GİBİ EKONOMİK ANLAMDA PARA HARCAYACAK GİBİ BİR DURUMUMUZ YOK"

Diğer takımlar gibi belediye veya şehir destekleri ile yönetilen bir takım olmadıklarını, sadece bir ailenin gayreti ile yönetildiklerini dile getiren sarı-siyahlı taknik adam, "Aile özveride bulunup bu tesisleri yapmış. Rahmetli Ömer Sarıalioğlu burada bu tesisleri yapmış. Şimdi Sarıalioğlu ailesinin diğer fertleri de bu mirasa sahip çıkıyor. İstanbulspor'a eğer ki bu aile sahip çıkmasa yok olurdu TMSF durumları derken. 10 senedir izoleydi şimdi 2'nci Lig'de, buradan da şampiyonluğa oynuyor. İlgi çekiyor. Herkes tarafından d taktir ediliyor. Bizim diğer takımlar gibi ekonomik anlamda para harcayacak gibi bir durumumuz yok. Onlar daha rahat harcıyor daha pahalı oyuncular alıyorlar. Biz de kendi kulüp politikamıza uygun, ekonomik anlamda bütçeleri kısıtlı kadro oluşturuyoruz bu doğrultuda başarılıyız. Bir gerçek de ortaya çıkıyor, aslında çok para harcamak, çok pahalı kadrolar kurmak sizi hedefe götürecek diye bir kaide yok. Siz eğer iyi organize olup, oyuncuları iyi geliştirebiliyorsanız başarı geliyor. Bizim de başarımız bu" diye konuştu.

TAKIM KAPTANLARI UMUTLU

Sarı-siyahlı takımın kaptanları da PTT 1'inci Lig'e sorunsuz bir şekilde çıkacaklarından umutlu. Takım kaptanlarından Yalçın Kılınç, "Bu hafta oynayacağımız Kahramanmaraş maçı çok önemli bizim için iyi bir gidişatımız var. Zor bir deplasman olacak ama iyi çalıştık bu hafta. İnşallah bu hafta da galip geleceğiz. PTT yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Kimsenin beklemediği kadar iyi gidiyoruz maç biz biliyorduk böyle olacağını çok iyi çalıştık sezon sonu da ipi göğüsleyeceğiz" dedi.

İlyas Akan, "Her hafta gibi bu maçta zor olacak bizim açımızdan. Biz her zamanki gibi Maraş maçına hazırlandık. Hocalarımızın verdiği taktikler eşliğinde çalışıyoruz. Maraş'tan iyi bir sonuçla dönüp liderliği devam ettirmek istiyoruz" diye. konuştu.

Şampiyonluk yolunda doğru yolda ilerlediklerini dile getiren Akan şu ifadeleri kullandı: "Sezon sonu bu şampiyonluğu göğüslemek istiyoruz. Takım ve yönetim olarak inanmış durumdayız. Sezon sonu mutlu sonla ayrılmak istiyoruz"

Muhsin Yıldırım ise, "Bizim için Maraş maçı çok önemli, şampiyonluğa kurulmuş bir takımız. Maçı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. İnşallah kazasız belasız geçip 3 puanla geri döneriz diyerek PTT ile ilgili hedeflerini de şöyle açıkladı, "Bu sene şampiyon olmak istiyoruz. İyi bir kadromuz var. İnşallah sonunu iyi getiririz. Tabii Ümraniyespor bizi biraz sıkıştırıyor. Puanlar kazanmamız lazım. Kaybetmeme adına oynamamız lazım."

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Spor Toto 2'nci Lig'in 23'üncü haftasında 21 Şubat Perşembe günü deplasmanda Alpedo Kahramanmaraşspor'a konuk olacak olan İstanbulspor'da hazırlıklar sürüyor. Teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetimde yapılan çalışma öncesinde dün Ankara'da, bugün ise Diyarbakır'da düzenlenen terör saldırıları için saygı duruşu yapıldı. Koşu ile başlayan çalışma dar alanda yapılan pas çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise sarı-siyahlı ekip 2 gruba ayrılarak çift kale maç yaptı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yalçın Koşukavak Muhsin Yıldırım İstanbulspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title