Haberler

İstanbul Yeni Yıla Huzurlu Girdi

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Taksim’de görevli polisleri ve muhabirleri ziyaret etti.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, akşam saatlerinde yeni yıl kutlamasının yapıldığı Taksim Meydanı’na geldi. Altınok burada kendisini bekleyen müdür, amir, komiser ve polis memurlarını selamladı. Ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Altınok, “Hepinize iyi yıllar ve iyi seneler diliyorum. Bugün İstanbul’da yeni yıla girerken, vatandaşlarımızın huzuru, güveni, mutluluğu adına güzel bir yılbaşı geçirmeleri adına da, 15 bin arkadaşımızla beraber güzel bir görev yapmaya çalışacağız. Yağmur ve soğuk var ama buna rağmen arkadaşlarımız fedakar bir şekilde çalışıyorlar. Umut ediyorum ki, kaza bela olmadan bütün insanlarımız İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımız için 2015 güzel bir yıl olur. Bu arada siz karda, yağmurda, çamurda görev yapan basın mensubu kardeşlerimizin de yeni yılını kutluyorum” dedi.

Altınok, “ İstanbul genelinde şu anda 15 bin personelimiz, Taksim’de de 5 bin personelimiz görev yapıyor. Görev de olan personelimizin şu an da 3’te 1’i Taksim’de. Herhangi bir olay yok. İstanbul yeni yıla çok huzurlu, güvenli bir şekilde giriyor. Güven timlerimizi sizler de vatandaşlarımıza duyurdunuz. Her yerde sivil olarak görev yapan arkadaşlarımız var. Elimizden geldiğince İstanbullular rahat etsin diye 38 bin personelimizle 24 saat güvenlik hizmetini vermeye çalışıyoruz. Hem arkadaşlarımızın hem sizin hem de bütün İstanbulluların yeni yılını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Altınok, Taksim’den ayrıldı. 

DOĞAN CAN CESUR 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selami Altınok İstanbul Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title