Haberler

Darbe Girişiminde Bulunan 1 Albay ile 37 Asker Gözaltında

Güncelleme:

İstanbul Vatan Caddesi'nde darbe girişiminde bulunan 1 albay ile 37 asker, emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Askerlerin gözaltına alınma görüntüleri yayınlandı.

İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışma üzerine, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 1 albay ve 37 asker, "darbeye teşebbüs" suçundan gözaltına alındı. Gözaltına alınanların silahlarına el konuldu.

SORUŞTURMA BAŞLATTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili İsmail Uçar, askeri kalkışmaya ilişkin "darbeye teşebbüs" suçundan soruşturma başlattı.

1 ALBAY 3 ASKER GÖZALTINDA

Soruşturma kapsamında savcılığın talimatıyla 1 albay ve 37 asker gözaltına alındı.

Atatürk Havalimanı'nda polisler çok sayıda askeri gözaltına alıp silahlarını topladı. Vatan Caddesi'nde de 1 albay ve 37 asker gözaltında.

GÖZALTINA ALINAN ASKERLERİN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

Anadolu Ajansı, Atatürk Havalimanı'nda polis tarafından gözaltına alınan pek çok askerin görüntülerini yayınladı. Silahları toplanan askerler arasında binbaşı rütbesinde olanlar var.

Kaynak: AA / Güncel

Vatan Caddesi İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (1)

hndkli:

bu darbe değil bir tatbikattı sanki. . korkarımki buz dağının su altındaki bölümü çok daha büyük olabilir, ülkeye bir mesaj verildi. . kötü haber tellallığı yapmak istemem ama sanki önümüzdeki günler daha kanlı daha beter günlere gebe, sağduyuyu kaybetmeden ülkemize sahip çıkalım,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title