Haberler

İstanbul Valisi" Güvenli Ortamda Bayram Yapabilmesi İçin Her Türlü Tedbiri Aldık"

İstanbul Valisi Vasip Şahin, kurban kesimi ve güvenlik önlemlerine yönelik tedbirlerin alındığını belirterek, "Hem personel görevlendirmesi, hem kurban kesim ve satış yerlerinin tanzimi, oradaki denetimler, hem de güvenlik noktasında vatandaşımızın çok daha huzurlu, güvenli ortamda bayram yapabilmesi için her türlü tedbiri aldık" dedi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, kurban kesimi ve güvenlik önlemlerine yönelik tedbirlerin alındığını belirterek, "Hem personel görevlendirmesi, hem kurban kesim ve satış yerlerinin tanzimi, oradaki denetimler, hem de güvenlik noktasında vatandaşımızın çok daha huzurlu, güvenli ortamda bayram yapabilmesi için her türlü tedbiri aldık" dedi.

İstanbul Valiliği'nde Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avseven, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ildeki kamu kurum ve kuruluşların yöneticileriyle valilik çalışanlarının bayramlarını kutladı. Vali Şahin, törene katılanlarla tek tek bayramlaştı.

Vasip Şahin, törenin ardından bayrama yönelik alınan önlemlerle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İstanbul'da hem trafik, hem kurban kesimi tedbirleriyle ilgili yayınladıkları genelgeleri anımsatan Şahin, "Elimizdeki mevcut personelle, imkanlarla vatantadaşımızın bayramı en iyi, en rahat ve huzurlu geçirmesi noktasında tedbirleri azami seviyede aldık. Hem personel görevlendirmesi, hem kurban kesim ve satış yerlerinin tanzimi, oradaki denetimler, hem de güvenlik noktasında vatandaşımızın çok daha huzurlu, güvenli ortamda bayram yapabilmesi için her türlü tedbiri aldık. Bu noktada da yine de ihtiyaç olduğunda, sıkıntı duyduğunda vatandaşlarımız bize bağlı çalışan birimlerin yetkilileriyle irtibata geçerlerse kendilerine destek talep ettikleri noktada da yardımcı olunacaktır" diye konuştu.

İSTANBULLULARIN BAYRAMINI KUTLADI

Vasip Şahin, bayramda tüm sağlık kuruluşları ve sosyal kurumların vatandaşın hizmetine açık olacağını dile getirdi. İstanbulluların bayramını da kutlayan Şahin, "Bayram tadında bir bayram geçirmelerini yaşamaların temenni ediyorum" dedi.

TRAFİĞE ÇIKACAK SÜRÜCÜLERE UYARILARDA BULUNDU

Bayram tatilinde trafiğe çıkacak sürücülere, İstanbul'dan gidecek olan ve İstanbul'a gelecek olan sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyaran Şahin, sürücülerden trafik kurallarına ve görevlilerin uyarılarına dikkat etmelerini istedi. Şahin, "Mutlaka bir başkasına saygıyla, bir başka sürücüye, vatandaşa daha fazla töleransla eğer trafikte seyredersek, zannediyorum kazaları da en aza indirmiş oluruz, ciğerlerimiz yanmaz." dedi.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ GEÇEN BAYRAMDAN DAHA FAZLA OLACAKTIR

Bir gazetecinin güvenlik önlemleri kapsamında personel sayısına ilişkin sorusu üzerine Vasip Şahin, "Geçen bayramdan daha fazla olacaktır. Şu anda bu kadarını söyleyeyim. Biz gerektiğinde bu mevcut önlemlere takviye olmak üzere de ayrıca kuvvetlerimiz hazır beklemektedir" şeklinde yanıt verdi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Vasip Şahin Ordu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title