Haberler

İstanbul'da Okullar Yarın Tatil mi

Güncelleme:

Kar esaretinin yaşandığı İstanbul'da Vali Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş kamera karşısına geçti. Şahin, "Değerlendirmemizi akşam saatlerinde yapacağız" dedi.

Kar esaretinin yaşandığı İstanbul'da Vali Vasip Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kameralar karşısına geçti. Topbaş, "Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın" dedi. Vali Şahin, 'Okullar yarın da tatil mi?' sorusunu yanıtladı: Değerlendirmemizi akşam saatlerinde yapacağız.

KAR KALINLIĞI YARIM METREYİ GEÇTİ

Sibirya soğukları Türkiye'yi dondurdu. İstanbul dahil bazı illerde eğitime ara verildi. İstanbul'da kar kalınlıkları Çatalca'da 60, Beşiktaş, Üsküdar, Kadıköy'de 15, Maltepe, Beykoz'da 25 cm oldu. İstanbul Valiliği, zincirsiz araçların trafiğe çıkmasına izin verilmeyeceğini duyurdu ve vatandaşlardan zorunlu olmadıkça özel araçları ile trafiğe çıkmamalarını istedi.

TEM Otoyolu'nun Sakarya Arifiye mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 20 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. TEM otoyolunun İstanbul istikameti ulaşıma kapandı. Bahçeşehir - Halkalı mevkiinde de yolda kalan TIR'lar nedeniyle TEM, İstanbul-Ankara istikametinde trafiğe kapandı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kentte yaşanan yoğun kar yağışıyla ilgili ortak basın toplantısı düzenledi.

"5 BİN PERSONEL YOL AÇMAK İÇİN ÇALIŞIYOR"

İBB Başkanı Topbaş, "Yoğun kar yağışı altındayız. Koordineli çalışma var. 5 bin kişi yol açmak için çalışıyor. Yer yer 60 santimetreyi bulan kar yağışı gerçekleşti. Büyükşehir'e ait yerlerde yol sorunu yok. Deniz hatlarımızda bazı yerlerde problem var. Marmaray özellikle önemli hizmet vermektedir. Vatandaşlarımız zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmasın" dedi.

İSTANBUL'DA OKULLAR YARIN TATİL EDİLECEK Mİ?

İstanbul Valisi Vasip Şahin ise gazetecilerin "Okullar yarın da tatil olacak mı?" sorusuna şu yanıtı verdi: Yarınla ilgili değerlendirmemizi yine akşam saatlerinde yapacağız. Bugün yoğun bir tipi yaşıyoruz. Zaman zaman da buzlanma oluyor. Trafik kazalarının bir kısmı bu nedenle meydana geldi. Trafikte bugün yaşanan tıkanıklık da bundan kaynaklandı.

METEOROLOJİ'DEN UYARI

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz'in iç ve doğu kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale'nin doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İlgili Haberler

Doğu Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Elazığ, Bingöl ve Tunceli çevrelerinde yer yer yoğun kar, Doğu Akdeniz kıyıları ile Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı guney, iç ve batı kesimlerde 4 ila 6 derece azalacak. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Ege ve Marmara'nın güneydoğusunda kuvvetli olarak (40-60 km/s), Marmara'nın kuzey ve batısı ile Ege kıyılarında kısa süreli fırtına (50-70 km/s), Güney Ege kıyılarında ve Batı Akdeniz'de fırtına (60-80 km/s) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kadir Topbaş Vasip Şahin İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

coşkun:

yaz lastiği olanı trafiğe çıkarma ey vali

8
0
yanıtYanıtla
nrnrrmMobil-ANDROID:

lütfen vali amca zaten haftaya havalar iyi olacakkkk son bir tatil daha yapın nolursunuz

6
1
yanıtYanıtla
Yav he hemobilWeb@haberler.com:

Yarın kesin siz cuma günü tatil mi diye sorun

6
0
yanıtYanıtla
kimmobilWeb@haberler.com:

Okullarin yani sira butun kurulus ve isyerleride tatil olursa sorun biraz daha en aza inmis olur

5
0
yanıtYanıtla
seldamobilWeb@haberler.com:

bence yarin tatil olmaz varmisiniz iddaya

2
3
yanıtYanıtla
saziye:

tatilmi(ş)

2
2
yanıtYanıtla
MİTOCAN:

HABERLERE BAKIYORSUN BİR TEK İSTANBUL HABERİ VE CANLI YAYINLAR SANKİ BAŞKA YERLER YOKMUŞ GİBİ İŞİN KOLAYI VAR KEN BAŞKA YERLER NE GEREK VAR HERHALDE

2
1
yanıtYanıtla
erduzmMobil-IOS:

Okullar acık olsada servisler cok Güvenli olmuyor Karlı havada bunu dikkate alınmalı servis Araçları ne kadar Güvenli ?

3
0
yanıtYanıtla
mustafa:

vasip amca nolur tatil yapın hava gormuyormusunuz arabalar gidemiyo servisler icinde cocuklar mahsur kalıyorlar tatil yapın lutfen sizi seviyoruz

1
0
yanıtYanıtla
ömer:

vali okula zor gidiyoz lutfen tatil et okullarî

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title