Haberler

İstanbul Valiliği'nde 'Seçim Güvenliği' Toplantısı

Seçimlere kısa bir süre kala İstanbul Valisi Vasip Şahin, siyasi parti İstanbul il başkanları ve yöneticileri ile seçim güvenliği toplantısı yaptı.

Seçimlere kısa bir süre kala İstanbul Valisi Vasip Şahin, siyasi parti İstanbul il başkanları ve yöneticileri ile seçim güvenliği toplantısı yaptı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda seçimlere yönelik İstanbul'da alınacak ve alınması talep edilen güvenlik önlemleri konuşuldu.

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlere 2 ay gibi kısa bir süre kala İstanbul Valisi Vasip Şahin, siyasi parti İstanbul il başkanları ve yöneticileri ile seçim güvenliği toplantısı yaptı. Valilik toplantı salonunda İstanbul Valisi Vasip Şahin başkanlığında yapılan toplantıya İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Vali Yardımcısı Aziz Mercan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan, Sahil Güvenlik Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Geçim ile siyasi partilerin il başkanları ve temsilcileri katıldı.

Toplantının basına açık olan bölümünde konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Seçim dönemi başlamıştır. Bugünkü toplantının amacı siz değerli siyasi parti temsilcileri ile bir araya gelip seçim güvenliği noktasında alınması gereken tedbirleri sizlerle paylaşıp sizlerin de görüşlerini almaktır. Seçim güvenliği noktasında sorumluluk taşıyan birimler olarak amacımız vatandaşımızın iradesinin özgür bir şekilde hiçbir baskı ve etki altında kalmadan sandığa tam bir şekilde yansımasını sağlamaktır. Seçimler hakimler gözetiminde yapılıyor. Bize düşense güvenliği sağlamaktır. Bunun için de ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Vali Şahin'in kısa konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. Toplantının devamında ise seçimlere yönelik İstanbul'da alınacak ve alınması talep edilen güvenlik önlemleri konuşuldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selami Altınok Vasip Şahin İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title