Haberler

İstanbul'un Yeni Sağlık Müdürü Prof. Dr. Selami Albayrak Oldu

Prof.Dr.Ali İhsan Dokucu'nun Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından İstanbul Sağlık Müdürlüğü görevine Prof.Dr.Selami Albayrak geldi.Prof.Dr.Selami Albayrak 1961 yılında Erzurum Olur'da dünyaya geldi.

Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu'nun Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından İstanbul Sağlık Müdürlüğü görevine Prof. Dr. Selami Albayrak geldi.

Prof. Dr. Selami Albayrak 1961 yılında Erzurum Olur'da dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Erzurum'da tamamladı. 1979 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı üniversite eğitimini 1985 yılında bitirdi. Uzmanlık eğitimini GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi üroloji kliniğinde tamamladı. Uzmanlık sonrası İsrail ve Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kurslara katıldı ve eğitim aldı. 1994 yılında doçent, 2006'da profesörlük unvanlarını aldı. 2001-2011 yılları arasında Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde klinik şefliği ve 2003-2005 yılları arasında da aynı hastanede başhekimlik görevlerini yürüttü. Pek çok uzmanlık derneğine üye olan Albayrak, birçok bilimsel toplantının düzenleyicileri arasında yer aldı. Albayrak, Medipol Üniversitesi Üroloji ABD Başkanı ve Öğretim Üyesi olarak görev yapıyor. Ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanmış çok sayıda bilimsel yayını bulunan Albayrak, evli ve üç çocuk babası. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali İhsan Dokucu Selami Albayrak İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title