Haberler

15 Yaşındaki Kızı, Zorla 'Tecavüz Odası'na Soktular

Güncelleme:

İstanbul'un göbeğinde zorla evlendirilmek istenen ve hazırlanan gerdek odasına sokulan 15 yaşındaki Zeyno K., 3'üncü kattan atlayarak tecavüzden kurtuldu.

İstanbul'da 18 yaşındaki İbo İ.'nin akrabalarınca kaçırılıp bir evde İbo İ. ile zorla gerdeğe sokulmak istenen 15 yaşındaki Zeyno K., 3. kattan atlayarak ölmek istedi. Vücudunda çok sayıda kırık oluşan kız çocuğu şans eseri hayata tutundu.

Korkunç! Adeta tecavüz odası kurmuşlar... 15 yaşındaki Zeyno K., şehrin göbeğinde kâbus gibi 2 gün geçirdi. 18 yaşındaki gencin akrabaları Zeyno'yu kaçırıp zorla gerdeğe sokmak istedi. Tecavüzden kaçan kız, 3'üncü kattan atladı. Mucize eseri ölmedi.

BÜTÜN AİLE ÜYELERİ SEFERBER OLDU

Sabah'ta yer alan habere göre; Zeyno'nun dramatik öyküsü, kendisiyle zorla evlenmek isteyen 18 yaşındaki İbo İ.'yi reddetmesiyle başladı. Saplantılı genç, Zeyno'yu elde etmek için akrabaları ile konuşup plan yaptı. Gözü dönmüş aile de çocuk yaştaki İbo ve Zeyno'yu evlendirmek için seferber oldu. Zeyno'nun bir arkadaşı ile işbirliği yapıldı.

ARACA ZORLA BİNDİRİP GÖTÜRDÜLER

İstanbul Esenyurt'ta arkadaşı ile buluşacağını sanan Zeyno, buluşma noktasına gittiğinde İbo İ.'nin halası ve akrabası tarafından bir aracın arka koltuğuna zorla bindirildi. Önce Sefaköy'de günlük kiralanan bir eve, oradan da Kâğıthane'deki başka bir adrese götürüldü. Bu sırada Zeyno'nun babası bir anda ortadan kaybolan kızı için polise başvurdu.


HASTANEDE KURTARILDI

Ailesi her yerde Zeyno'yu ararken talihsiz kız 2 gün süren dehşet dolu anların sonuna yaklaşmıştı. Bir odaya kapatılan Zeyno, İbo İ. ile gerdeğe girmesi için ikna edilmeye çalışılıyordu. Hatta bazıları kız çocuğunu tartakladı. Zeyno ikna olmadı. İbo İ. ile birlikte bir odaya kapatıldı. Kendisine dokunmaması için İbo İ.'ye yalvaran Zeyno, başaramadı. Çaresiz kalınca pencereyi açıp 3'üncü kattan atladı. Ağır yaralanan Zeyno Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda çok sayıda kırık oluşan kız çocuğu hayata tutunmayı başardı.

11 ŞÜPHELİ YARGILANIYOR

Hastane polisinin devreye girmesiyle korkunç olay ortaya çıktı. Savcılık soruşturma başlattı. Zeyno'nun babası şikâyetçi oldu. İbo İ. ve yakınlarına, "hürriyeti tahdit", "çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçuna teşebbüs ve bu suça yardım etmek", "kasten yaralama" suçlarından dava açıldı. 11 şüpheli, ağır ceza mahkemesinde yargılanacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (69)

BENCE:

1600 lü yıllar avrupasını gezen evliya çelebi seyahatnamesinde. . . bir erkek yolda yürüyen bir bayan gördüğünde derhal atından inip, o bayanın önünde şapkasını çıkarır ve önünde hafifçe eğilirmiş. . . yine aynı seyahatname bu yaklaşımı hristiyanların meryem anaya duydukları saygıdan dolayı olduğunu vurgular. . kısacası avrupanın bayana olan bu kibar ve hassas yaklaşımı temeli yüzyıllar öncesine dayanan bir kültürdür aslında. bizdeki gibi sonradan kazandırılmaya çalışılan değil. şalvar davası filmi örne

45
6
yanıtYanıtla
TTT:

aynen. . köln deki ortadoğuluların taciz olayından sonra köln emniyet müdürü istifa ediyor. daha da ötesi şok şok şok. emniyet müdürü ifadesinde hayatımda ilk kez bu tür bir olayla karşılaşıyorum diyor. .

yanıt4
yanıt0
TTT:

iranlı bi kadın ülkesindeki yönetimi protesto etmek için fransa da çıplak soyunma eylem yapıyor. bunu suriyede veya ırak ta yaptığını düşünsenize

yanıt3
yanıt0
MEHMET TORUN:

SONDURAK AKP YLE BU ISIN NE ALAKASI VAR AKP OLMASAYDI SOKAKLARA CIKAMAZDINIZ EKMEGE MUHTAC OLURDUK BU MEMLEKETTE COK SANAYAG TÜP KUYRUGUNA GİRDIGIMIZ GÜNLERİ NE CABUK UNUTTUNUZ KENDİNIZE GELİN ALLAHIM CUMHURBASKANIMIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN

31
9
yanıtYanıtla
sare:

esenyurta hepsi türk otoruyor kürtlerde olan insanlık asaletinizde yok

11
23
yanıtYanıtla
İnsan:

insanlık ahahaha :) ulan sizde olmasanız. insanları katledenler insanlıktan bahseder olmuşlar. kıyamete 1 kala

yanıt9
yanıt1
Gül:

Esenyurt etekli uyuşturucu gaspçı yatağı sizin belediye başkan tutuklu dimi uyuşturucudan dolandiricilikdan

yanıt1
yanıt1
ELAZIG 23 TR:

Kurd cahil toplumumuzda sikca gorunen bir ayip yazik olmus acil sifalar

10
18
yanıtYanıtla
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ:

RECEBİN TÜRKİYESİ

8
19
yanıtYanıtla
Gül:

Etekli chdpkk nin ülkeyi getirdiği hal

yanıt1
yanıt2
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title