Haberler

İstanbul'un Ataşehir İlçesinde Elektrik Kesintisi

Güncelleme:

İstanbul'un Ataşehir ilçesinin Küçükbakkalköy kısmında bulunan trafo merkezindeki yeraltı kablolarının yanması nedeniyle bölgenin büyük bölümü karanlıkta kaldı.

2,5 SAAT SONRA KADEMELİ OLARAK ELEKTRİK VERİLMEYE BAŞLANDI

Ataşehir Küçükbakkalköy'deki trafo merkezinde bulunan yeraltı kablolarının yanması nedeniyle saat 20.50'den itibaren elektriği kesilen bölgelere 2,5 saat sonra kademeli olarak enerji verilmeye başlandı.

EV VE İŞ YERLERİNİN ELEKTİRKLERİ KESİLDİ

Türkiye Elektrik İdaresi Anonim Şirketi (TEİAŞ) 4. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü'nün Ataşehir Küçükbakkalköy'deki trafo merkezinde, yeraltındaki kablolarda meydana gelen yanma nedeniyle bölgedeki ev ve işyerlerinin elektrikleri kesildi. Başta Ataşehir olmak üzere, Göztepe, Suadiye, İçerenköy, Caddebostan, Sahrayıcedid, Maltepe'nin bir bölümü, Zümrütevler ve Kayışdağı karanlığa gömüldü. 187 Elektrik Arıza Servisi'nin hatları, vatandaşların yoğun şekilde araması üzerine kilitlendi. Yangın nedeniyle, trafo merkezine Kadıköy, Ümraniye ve Ataşehir itfaiye müfrezelerine ait çok sayıda ekip sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına köpük sıkarak müdahale etti.

ELEKTRİKLER 2,5 SAAT SONRA GELDİ

İtfaiyenin yoğun çalışması sonucu yeraltı kablolarındaki yangın kontrol altına alındı. Bölgeye de saat 23.20 itibariyle kademeli olarak elektrik verilmeye başlandı.

KESİNTİ 21.00'DE BAŞLAMIŞTI

Yangın nedeniyle saat 21.00'dan itibaren Ataşehir ve civarındaki bölgenin büyük bölümüne elektrik verilememişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Ataşehir Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

GERÇEKLERİ GÖRMEK LAZIM:

Elektrik verildi diye YALAN söylemesin kimse.Sabah 07.30 hala elektrik yoktu.Çağrı merkezindeki dangalaklarda sanki azarlar gibi konuşuyor insanlarla.Ama bu şehre 15 milyon insanı yerleştirip hala da gelin İstanbul''un taşı toprağı altın diyen zihniyet çıkıpta birşey söyleyemiyor.

9
0
yanıtYanıtla
biri:

koca koca plazaları yapıp, altyapısını sağlamassan kaçınılmaz son.

6
1
yanıtYanıtla
Enes VAROL:

2.5 saar demişsin dün saat akşam 9 da gitti sabah saat 9 oldu hala elektrik gelicek haber yapıyonuz bari düzgün haber yapın.

5
1
yanıtYanıtla
TRAFOYU KİM YAKTI:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınİÇERENKÖY MUHTARLIK TA ELEKTRİK VAR SABAH 7 DEN BERİ O DA...KEDİDİR KEDİ

4
1
yanıtYanıtla
aynur ocali:

şaka gibi ne elektiriği ya,sabah 07:30 geldi resmen dalga geciyolar cok sinir bosucu

4
1
yanıtYanıtla
suna kaplanm@m.m:

Isleri gucleri yalan haber....12 saat geckin suredir elektirik yokkkk cok ciddi bir zaman dilimiii...Yil 2014 tebrikler..

3
1
yanıtYanıtla
AAAAAA:

İÇERENKÖY MUHTARLIKTA ELEKTRİKLER SABAH ANCA GELDİ.. BU ARADA SAAT:23:00 ''DE BİZE PİZZA HAZIRLAYAN JENERATÖR VE O KAOS İÇİNDE TÜM DOMİNOS PİZZA İÇERENKÖY ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜRLER BURAK BEY:)))))))

2
2
yanıtYanıtla
şaka mı!:

Kayışdağı mı kaldı sadece mahrumiyet bölgesi olarak!!!! Acilen düzeltilmeli

4
0
yanıtYanıtla
suan kaplanm@m.m:

Isleri gucleri yalan haber....12 saat geckin suredir elektirik yokkkk cok ciddi bir zaman dilimiii...Yil 2014 tebrikler..

3
0
yanıtYanıtla
erkan:

elektrık hala sabah yoktu ben evden cıkarken uydurmasınlar verdık dıye elektrıgı

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title