Haberler

    İstanbul Ticaret Üniversitesi Lisasüstü Enstitüleri Neden Avantajlı?

    İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren, Ticaret Üniversitesi lisansüstü enstitülerinin avantajlarını ve diğer enstitülerden farklı olan özelliklerini Wise TV kameralarına anlattı.

    İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren, Ticaret Üniversitesi lisansüstü enstitülerinin avantajlarını ve diğer enstitülerden farklı olan özelliklerini Wise TV kameralarına anlattı.

    İstanbul Ticaret Üniversitesi lisansüstü programlarının amacının sadece akademik bilgi birikimini, tecrübeyi üniversiteyi yeni bitiren öğrencilere değil aynı zamanda profesyonellere de aktaracak bir mekanizma kurmak olduğunun altını çizen Prof Dr. Nazım Ekren: "4 tane ayrı enstitümüz var. 2 tanesi klasik hemen hemen her üniversitede bulunan sosyal bilimler ve fen bilimleri enstitüsü. Ancak Ticaret üniversitesini lisansüstü programlar bakımından diğer üniversitelerden ayrıştıran en önemli özelliği başka bir üniversite de bulamayacağınız 2 tane lisansüstü eğitim yapan enstitümüzün olması. Biri dış ticaret enstitüsü bir diğeri ise finans enstitüsü... Her enstitünün kendine has kamu otoritesiyle ya da meslek odaları, meslek kuruşlarıyla yaptığı protokoller çerçevesinde hem lisansüstü programları koordine ediyoruz hem de protokoller çerçevesinde protokol yaptığımız kuruluşlarda çalışan görevli aday öğrencilerimize de indirimler yapıyoruz" dedi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Nazım Ekren Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title