Haberler

İstanbul-Şişli'de Terör Operasyonu

İstanbul’da sabahın erken saatlerinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından çok sayıda adrese operasyon düzenlendi.

Özel Harekat ekiplerinin desteği ile düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sabahın erken saatlerinde İstanbul’un farklı ilçelerinde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon sırasında Özel Harekat ekiplerinden de destek alındı. Ekiplerin girdiği adreslerden biri olan Şişli Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Ceylan Sokak’taki adreste aramalar uzun süre devam etti. Ekiplerin girmesi esnasında binadan yükselen “Yere Yatın” uyarıları sokaktan bile duyulurken, bazı apartman sakinlerinin de sesler üzerine balkonlara çıktıkları görüldü. Özel Harekat ekipleri daireye girerken, diğer ekipler de sokakta yoğun güvenlik önlemi aldı. Polisin dairede yaptığı uzun süren incelemelerin ardından gözaltına alınan bir kişi, binadan çıkarılarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

MUSTAFA ESEN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title