Haberler

Hilton Bomonti Otel'de Yangın Çıktı

Güncelleme:

İstanbul Şişli'deki Hilton Oteli'nin 13. katında yangın çıktı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.

İstanbul Şişli'de bulunan Hilton Bomonti Otel'inin 13. katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Görgü tanıkları, yangın yerine intikal eden itfaiye ekiplerinin hızla müdahale ettiğini ve yangının kontrol altına alınmaya başlandığını söyledi.

İtfaiye ekipleri yaptığı ilk müdahale ile yangını kısa sürede kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı. Bu sırada dışarıda bulunan vatandaşların yangını şaşkın gözlerle izlediği görüldü.

Polisin yangınla ilgili incelemesi sürüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Hilton Şişli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (3)

TORANAGA:

ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN. . . . . . . AYLARDIR GÜZEL BİR HABER YOK. . . . . AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNERMİŞ. . . YALAN İFTİRA VE İHANETLERLE YÖNETİLEN BİR ÜLKE. . . . . AMA ARKASINDA HALK VAR

4
7
yanıtYanıtla
GARİBAN KUL:

İSTERSE BÜTÜN HERŞEYİNİZ YANSADA KÜL OLSADA MERAK ETMEYİN BU MİLLET AMELE AMAEL OLDUĞUNDAN SEÇİŞLMİŞ BUNLARA OY VERİN DİYEN MEDYA YOLU İLE YÖNLENDİRİLEREK OY VERDİRİLEN BARONLARIN KUKLALARINA BİŞEY OLMAZ. BORSADA BÜTÜN ZARARLARINI TÜRK MİLLETİNİ SOYARAK ÇIKARIRLAR. BORSADAN OLUR BEDAVA İHALELER OLUR YANİ DEVLETTEN ALDIKLARI PARA İLE İHALE ALIRLAR YADA HİÇ PARA VERMEDEN KARDAN TAKSİT ÖDEYEREK İHALE ALAIRLAR. YANİ BU SİYASİLER ONLARIN DESTEKLEDİĞİ DEĞİRMENLERİNE SU TAŞIYAN SİYASİLER. TÜRK MİLLETİDE AMELE. O NEDENLE BUNLARA BİŞEY OLMAZ. HESAPTA SORULMAZ. NE TEYYO VE ETRAFINA NEDE BARONLARINA. SONRADA ALLAHTAN KİTAPTAN BAHSEDERLER UTANMAZLAR

2
7
yanıtYanıtla
sakin:

bu otelin tam yanındaki apartmanda oturuyorum. Sen feriköyün dibine bu kadar para ver bu oteli dik bizim evlerin fiyatlarını 5 kat artdırrdın Allah razı olsun sizden :)

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title