Haberler

İstanbul Sıla'ya Doyamadı 6. Konser 6 Mart'ta

Geçtiğimiz ay 5 kez gerçekleştirdiği " Heybeden Şarkılar" konser serisi ile gönülleri fetheden Sıla, hayranlarının yoğun isteği üzerine yeniden TİM Show Center'da sahne almaya hazırlanıyor.

Solfej Organizasyon ve Kerki Production'un düzenlediği "Heybeden Şarkılar" konser serisinde kendi şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne heybesinde biriktirdiği şarkıları da seslendiren pop müziğinin güçlü ismi Sıla, İstanbullu hayranları ile yeniden bir araya geliyor.

Dinleyicilerine yine eşsiz bir müzik ziyafeti yaşatacak olan Sıla, 2 bölümden oluşacak konserinde üç saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirecek.

KADINLAR GÜNÜ'NDE MERSİN İÇİN SÖYLEYECEK

"Heybeden Şarkılar" konser serisi için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sahnede olacak olan Sıla, şarkılarını bu kez Mersinli hayranları için söyleyecek. 8 Mart'ta Mersin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde hayranlarıyla buluşacak olan Sıla, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title