Haberler

İstanbul Sazendeleri Kayseri'de

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı’na İstanbul Sazendeleri de müzik ziyafeti ile katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı'na İstanbul Sazendeleri de müzik ziyafeti ile katıldı. Özellikle kemanlarla yapılan müzikal performans büyük beğeni topladı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimarsinan Parkı'nda açılan Ramazan Sokağı birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Teravih namazı sonrası yapılan etkinliklere bu kez İstanbul Sazendeleri katıldı. Etkinlikleri Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Büyüknalbant ile Genel Sekreter Hüseyin Beyhan da izledi.

Geceye katılan İstanbul Sazendeleri Ramazan Sokağı'nda bulunanlara müzik ziyafeti sundu. Konserin son bölümünde kemanlarla adeta bir şov yapıldı.

Gecenin sonunda ise her günkü gibi çekiliş gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Büyüknalbant ve Genel Sekreter Hüseyin Beyhan tarafından yapılan çekilişle bazı izleyicilere hediyeler verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title